Ece003 İlk hamileliğim ve 16. Haftadayım hafif kıpırtı hissediyorum ama pıt pıt gibi tam tamına kaçıncı haftada tekmeler sert şekilde hissederim çok merak ediyorum 😄böyle olunca tam hamile olduğumuda hissedemiyorum karnımda henüz çok belirmedi
Nurklc38 Ece003 29+2 canım normal de gün içinde fazla etmiyordu uyuyordu ama bu 28. Haftadan itibaren gündüzleri de geceleri de çok hareketli kıpır kıpır 😂
nurunhayali Bizde 13 haftalığız çok merak ediyorum o duyguyu yaa annesinin kuzularıı çabucak gelse o günler😅
Ece003 Nurklc38 geçmiyor günler 😄bana görede öyle daha sonrasında ise hamilelik dönemi özleniyormuş 🤷♀️
Biranneadayiiii 33+4teyim deli gibi içimi deşiyor 28den beri 🤣 bende dua ediyorum kızım azcik uyu nolur diye 🤣🤣
Nurklc38 Ece003 evet çevremde herkes öyle diyor bu anın tadını çıkart doğunca emin ol az daha içimde kalsaymış dersin diyor ama ben çok sabırsızlanıyorum 😂 acaba nasıl birşey kime benzicek nasıl bi çoçuk olcak merak ediyorum😂
nurunhayali Fasulyeninannesi1 😅😅 görmemişin çocuğu olmuş gibi elim göbeğimde belki hissederim diye ama daha zamanı var beklicez 😅