Seross10 Ece003 18de falan kayma şeklinde oldu 20 itibariyle sol kasıkta çoğunlukla seğirme damar atımı gibi olmaya başladı bazen sıklaşıyor o şekilde hissediyorum suanlık 22.haftadayım
Ece003 Aysebln ay inşallah en kısa zamanda hissederim 😄benim oğlum aslında çok hareketli ultrasonda eli ayağı durmuyor hiç
Yamanne Ece003 şuan küçük benimki narince içeriden dokunma gibi bir his💕içeride farklı birşeyler olduğunu net anlarsınız oan geldiğinde🙏🏻 Az kalmış sizinkide sağsalim kendini belli eder yakında inşallah
Seross10 Ece003 22. Haftamdayım ben bariz bir karın oynaması gibi değil ama atımlar olduğunda dikkat ediyorum tekrarı olduğunda dıştan hafif belli oluyor. Güçlü değil hareketleri daha zaten minik kendisi
Crcs Ece003 25. Haftadayız kuvvetlendi diyebilirim ama hâlâ kısa sürüyor. Geçen gece uykumdan uyandırdı içerde takla atıyordu bence 😅 bugün pek hissedemedim merak ediyor insan.
Belacivciv Ece003 Ben 22den itibaren net hissetmeye başladım, bazen böyle sanki dışarı çıkmak için çabalıyormuş gibi geliyor😅 Başlarda garip hissediyosunuz ama zamanla alışıyor insan tabi
Crcs Ece003 ay evet ben de gözetlerdim sürekli 🤭 acilde bi hemşire eve el doppleri aldığını söylemişti aman kime ne dinleyeceğim kendi kendime kalp atışını diyordu 😄