AseLenaMom Belizmoms Eva Havva’nın kısaltılmış gibi bir şeyi ilk yaratılan kadın Havva anamız bizlere böyle öğretildi sadece kuranda Havva diye geçiyor Eva diye geçmiyo 🤷🏻♀️
Belizmoms AseLenaMom biliyorum anlamını o yüzden çok beğendim bu ismin genelde yahudiler ve hristiyanlar kullanıyormuş o yüzden müslamanlaırn kullanması uygun değildir diye yazmışlar doğruluk payını bilmediğim için tereddüt ettim
caganin_annesi Ala İlya Varol yada leyla İlya Varol 😂 daha 9 haftalık hamileyim ama kız gibi hissediyorum bir tane erkek ismi bakmadım ama kızımın ismi İlya olsun istiyorum bakalım 🥰
AseLenaMom Sude-96 Biz Asel Lena koyacağız 😀 o Asel ’i çok istedi bende Lena yı çok beğendim öyle oldu 😃
badeilemerve Sude-96 Bade Arıkan. Eşimin ismi de Adem. Hem uyumlu olsun istedik hem de Bade’nin bizde güzel anıları var ☺️
NeeSalman Emdok bizde ilk başta Nil koyacaktık fakat bu sene çok Nil var çevremizde o yüzden bi sıkıldık isimden. Şimdi İdil mi koysak diyoruz, ismin kökenin Türkçe oluşu falan biraz da cezbetti bizi🌸
NeeSalman Sude-96 yani Merve ismi gibi olsu sanki değil mi. Bu sene doğan çocukların çoğunda var ve biz yıllardır koymak isteğimiz halde bu isimden sıkıldık.