Sibel87 Sude-96 benim de kızım olacak derin koyacağız inşallah.İlk başta istememiştim ama sonradan çok içime sindi hiç aklımda olmayan ismi koydum 😌🙏ilk kızımın adı defne.
Nazan12 Sude-96 Kızıma Destan ismini koymak istiyorum ama kime söylesem erkek ismi diyor. Yanına bir isim daha bulacagız.
Gmzsf Sude-96 teşekkür ederim :)) gönlünüzden hangi ismi istiyosanız kesinlikle onu koymalısınız güneşde bu arada çok güzel bi isim
fidano Melistosum bir yaşlı akraba harici herkes söylüyor aslında ama o teyzede bir çok ismi karıştırıo
zeyzeep Sude-96 bi kaç anlamı var ismin. lâtince de güçlü sağlam kişilik demek. ibranice de “ peri ” anlamı var.
AseLenaMom Sude-96 Nas : Kuranda geçen bir sure Eva : Havva , yaratılan ilk kadın Alâ : Renkli , anlamlarına geliyor 🌸
Belizmoms AseLenaMom ben eva yı çok istedim çok hoşuma gidiyor ama dinimiz gereği koyulması uygun değilmiş ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden şüpheye düşmek istemedim
Mrvcnsvr Sude-96 İlay ismi çok güzel. Kızım olsaydı İlay koyacaktım. Ülkenin en güzel kızı anlamına geliyor
Belizmoms Sude-96 evet öyle imiş bizde sonradan öğrendik bide zambak çiçeğinin ilk oluşmuş hali anlamıda varmış 🥰
AseLenaMom Belizmoms Eva Havva’nın kısaltılmış gibi bir şeyi ilk yaratılan kadın Havva anamız bizlere böyle öğretildi sadece kuranda Havva diye geçiyor Eva diye geçmiyo 🤷🏻♀️