Sude-96 Cerennramazann yade anne demek diye biliyorum 🤔 eskiden çok görüştüğüm sevdiğim birinin ismiydi aklımda öyle kalmış heralde
iremvebebegi Biz de istediğimiz isimleri sırf soyadımız ile birleşince kulağa saçma geldiği için koyamıyoruz. Nil Kara, Doğa Kara gibi 😄 Ne yapacağız şaşırmış durumdayız isimsiz kaldı cocuum 😄
Belizmoms AseLenaMom biliyorum anlamını o yüzden çok beğendim bu ismin genelde yahudiler ve hristiyanlar kullanıyormuş o yüzden müslamanlaırn kullanması uygun değildir diye yazmışlar doğruluk payını bilmediğim için tereddüt ettim
Belizmoms AseLenaMom doğru herkes farklı birşey söylüyor o yüzden emin olamadım ama tek bildiğim Almanların kullandığı bir isim dark filmini izlediyseniz orda çok net geçiyor Almanlarda Müslüman değil ya yüzden koymadım ikilemde kalmak istemedim
Sude-96 Merve-1109 yani enteresan bir isim 🤔 sorduğunuz için söylüyorum ben koymam, kulağıma hoş gelmiyor pek, birde dediğim gibi böyle isimler farklı isimler bana zorlama geliyor
Yagmurdgdgn13 Sude-96 iki oğlum var biri bulut diğeri rüzgar şimdi kızıma hamileyim o da yağmur olacak. Tüm hava olaylarını yaşıyoruz 😂
gunesveguney Sude-96 Güneş Asya istiyordum Asya ismini de çok seviyorum ama iki isim olacak ilerde kendi soyadı kocasının soyadı beraber kullanmak ister belki falan diye Güneş’e karar verdik ☀️😍 aileler biz güneş diyemeyiz koymayın diyo duruyorlar ama her şeyi güneş diye yapıldı bile 😂 bugün kapı süsü geldi hatta içimi ısıtıyor ismini söyledikçe.Adı gibi sıcaklığıyla enerjisiyle gelsin aydınlatsın hayatımızı diye Güneş ismini çok seviyoruz
Sude-96 gunesveguney kesinlikle çok pozitif bi isim bende o yüzden istiyorum sıcaklık veriyor dediğiniz gibi ❤️ İnşallaj güneş gibi doğar hayatınıza 🙏🏻
Sezya Tugbamete aden ismi lanetlenmiş bir Lut kavmi olarak geçiyor kuranda. Çocuklara isim olarak konması pek hoş olmaz sanırım. Bazı kaynaklar cennet bahçesi olarak yazıyor ama kuranda adn olarak geçiyor o. Yazılımı farklı yani. Gerçekten isim koymak çok zor ve önemli bir şey. Resmen insanın kişiliğini belirliyor gibi.
Tugbamete Sezya yaa bak onu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim caiz olmayan sakıncalı isimler listesinde yoktu aslında ama yinede bu tereddütle yaşayacağıma koymam daha iyi. bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim 🥰