Kızlar bizim son 19 gün ama ben artık yürüyemiyorum çok kilo almamama ramen resmen vajinam ağrıuo ve bacağımı kaldırıp diğer bacağıma atamıyorum sanki 1 2 güne gelecekmiş gibi geliyor yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek inşallah sancım çıkarda yatış verir çok zor durumdayım valla

Canss35 Ay demw ya valla dah halim kalmadı bide bu 3. 2 oğlum daha var inan baş etmek çok zor yanımda yardım edecek kimsede yok çocuklar yemek temizlik kafayı sıyırmak üzereyim

FasulyeveAnnesi3 benımkı gırmeye başlamış karnım çok serttı hareketlerını az hıssettıgım ıcın gıttım doktora hersey güzel çıktı sancı falan yok açılma yok yalancı sancılarım çok doktor kanala gırmeye başladığı ıcın yalancı agrıların olur dedı bende Cuma gıdıcem bakalım banada ne dıycek

FasulyeveAnnesi3 benimde son 19 vallaha aynı durumdayız hele ki yattığım yerden kalkmam çok zor oluyor hep bi iğne batması bi yandan korkuyorum bi yandan sanki yarın doğuruversem diyorum sonra bi üzülüyorum ayyy 😲😲

-MinikMucizem- Yarın hamileliğin son gününün olduğunu bilmek çok güzel olurdu ama bebeğine kavuşucaksın onun için heycanını anlıyorum keşke bende doğursam yarın bide duam tutarmış 😂

FasulyeveAnnesi3 son 18gün ☺️ Bende de yalancı sancılar var akşamları daha çok oluyor birde tansiyonum yüksek çıkıyor bikaç akşamdır 🤷🏼‍♀️ Perşembe kontrolüm var ptesiye gün verdi ama ben cumayı beklemek istiyorum inşallah bebekte iyiyse bakalım hayırlısı 💙

FasulyeveAnnesi3 38 haftalığım ben de adım atamıyorum, topallıyorum resmen. Bebek hareket ettikçe karnımda ağrı oluyor. Yürüyüş de yapamaz oldum

Son 22 gun benimde 😍
          Cok kilo almadim 4 kilo aldim ama artik hareket edemiyorum 😔 hemen yoruluyorum.
          Hele gece yatarken sagdan sola donmek iskence haline geldi. Kasiklarimda inanilmaz bi agri oluyor.
          Annemde karnin asagiya inmis sanki erken Gelicekmis gibi duruyor diyor 😅
          Stres,sinirlililik,heyecan hepsi bir arada