-MinikMucizem- FasulyeveAnnesi3 etmemiyim bekleyen isteyen herkes var dualarımda Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲
FasulyeveAnnesi3 Nghn_ Ay sorma kocama yapışıyorum resmen yatakta dönerken bian önce hayırlısıyla kucağımıza alalım minikleri
Nghn_ FasulyeveAnnesi3 Valla bende de durum ayninadamcagiz yatagin bi kosesinde yatiyor ben 5 yastikla tum yatagi kapliyorum 😂 Saglikla kucagimiza alalim insallah canim 🙏 elbet gececek bu sikintili gunlerimiz
Minikpandam1 FasulyeveAnnesi3 doktora geçen hafta gittim ama 2 gün önce acile gittim nstde 3 tane minik sancım çıktı ama hissetmiyorum ve açıklığıma baktılar hiç yok
ida Eda-5807 aynıyız sizinle 37+6 benimde son 15 gün diyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek bebeklerimiz heyecanla bekliyorum 😍
Melek59 ida benimde 37+6 Bir sıkıntı olmazsa 39. Haftada sezeryan olacağım kordon dolanmasi var riske atmak istemiyorm
Kardeleen co2041 38+5 benim de son 20 dkdır iki kere karından kasıklara doğru bi garip ağrım var şüphelenmedim değil 🤷🏻♀️
FasulyeveAnnesi3 Doğumu tetikleyen şeyler ne acaba bilen var mı ben göğüs ucu uyarılması ilişki bide yürüyüş diye biliyorum valla benim eşim korkuyo ilişki istemiyo ben zaten adım atamıyorum napsak bilemedim
Canan123 FasulyeveAnnesi3 squat yapabilirsiniz plates topu varsa üzerinde hareket, adaçayı, böğürtlen yaprağı çayı ve hurma
ida Eda-5807 yok bir belirti daha arada ağrı oluyor ama bilemiyorum sizde var mı normal istiyorum hayırlısı olsun tabi siz
Eda-5807 ida benım agrılarım oluyor yalancı sancılar falan açılmam hıc yok benımkı normal Doğum bebek kanala gırmeye başlamış benım
Azizinannesi2 FasulyeveAnnesi3 Son 11 yada son 13 daha gün belirlemedim bakalım artık benimde belim ağrıyor ya temizlik yaptığımdan sürekli yada gerçek ağrıyor