İsime karışan kayınpeder..
sosyalfobikk Kumsal Dora gayet güzel isim başkalarına lafına sözüne gerek yok bence sıkma canını
sosyalfobikk bizde almila koyduk bakalım.. Önce iki isim düşünmştk kayınbaba dedi iki isim ne koyuyonz iki isimde ben söleyim kimlikte dört olsun resmen canımızı skmştı 2 gün ağladım ve mesafe i koydum o günden sonra telefonda falan görşmüyom görşsemde 2 dk napıon nasılsın okadar yüz verince astarını istiyorlar mesafe koyunca karışamıyorlar allahtan uzak şehirde oturuyom kendilerinden soğutuyolar..
Aysenur-ozturk kız yoldaki ama bu zorbalıklarıyla iyi kıza koydurmadılar diye şükrediyorum napim
Melistosum cidden öyle ya
Hayallerim95 ala değil Kumsal Dora kumsalı da beğenmiyor zaten
Hayalllllll hakediyorlar
Ftmsgr cidden inadına uzatmaları çok sinir bozucu.resmen aklınca dalgaya almış bu kaynana ve k pederleri anlamak çok zor niye böyleler anlamıyorum
winteriscoming başta annesinin ismini istiyordu birak kaynanayi🙈
sosyalfobikk Benim de dedem ertuğrul koyucakmış illa ki kaç oldu söyleniyo tabi eşim biraz sert çıkıştı biz çoktan karar verdik çocuğun adı belli diye genelde erkek tarafı karışır bizdr durum daha farklı 😂
sosyalfobikk Dora bir tuhaf yani doğru da isme kimse karışamaz
sosyalfobikk ayyy 🤭🤭🤭
sosyalfobikk çocuğu yaparken sizemi sordum isim koyarken size sorcam deseydiniz ya kimsenin karışmaya hakkı yok hamile olan sizsiniz bütün hamilelik sıkıntılarını çeken sizsiniz gönlünüzden ne geçiyorsa o ismi koyun miniğe üzülen üzülebilir😊🥰
Nilelif Hey Allahım ya 🤦🏽♀️