• isimler
  • İsime karışan kayınpeder..

Ekocova 🤣🤣 kayınpeder ime derim de babama diyemem ya siz dedim koycanızı koymuşsunuz karışmayın bana sizinkilerde çok mubarek değil dedim 🤣

sosyalfobikk Kumsal Dora gayet güzel isim başkalarına lafına sözüne gerek yok bence sıkma canını

Zeyyyn daha kibar bi dille babanızada ifade edin durumu sonuçta artık çağ onların çağı değil bn isim seçerken harf analizine bakarak seçtim o derece 🤣

Ekocova yok zaten karıştırmam ki çoçuğun herşeyi hazır 🤣 aylardır adıyla sesleniyorum babamız da ismini seviyor çok benimseyerek karar verdik 3 5 gün konuşurlar susarlar napalım. 😊😊

sosyalfobikk bizde almila koyduk bakalım.. Önce iki isim düşünmştk kayınbaba dedi iki isim ne koyuyonz iki isimde ben söleyim kimlikte dört olsun resmen canımızı skmştı 2 gün ağladım ve mesafe i koydum o günden sonra telefonda falan görşmüyom görşsemde 2 dk napıon nasılsın okadar yüz verince astarını istiyorlar mesafe koyunca karışamıyorlar allahtan uzak şehirde oturuyom kendilerinden soğutuyolar..

Ftmsgr cidden inadına uzatmaları çok sinir bozucu.resmen aklınca dalgaya almış bu kaynana ve k pederleri anlamak çok zor niye böyleler anlamıyorum

sosyalfobikk Benim de dedem ertuğrul koyucakmış illa ki kaç oldu söyleniyo tabi eşim biraz sert çıkıştı biz çoktan karar verdik çocuğun adı belli diye genelde erkek tarafı karışır bizdr durum daha farklı 😂

sosyalfobikk çocuğu yaparken sizemi sordum isim koyarken size sorcam deseydiniz ya kimsenin karışmaya hakkı yok hamile olan sizsiniz bütün hamilelik sıkıntılarını çeken sizsiniz gönlünüzden ne geçiyorsa o ismi koyun miniğe üzülen üzülebilir😊🥰