Babyiveannesi HelensMom aynen bankada o isimler guzel gelmiyor çünkü artık her yerde aynı isimleri goruruyoruz o yüzden farklj olsun istiyorum bide ilk olunca insan herşeyi farklı olsun istiyor 🥰🥰
Alka Babyiveannesi canım bende değişik isimler istiyorum ezel Devran Araf Mikail bi kaçı. Kims e beğenmiyor ama kimin umrunda. Benim çocuğum benim. 😂 😂 😂 Ne istersen onu koy. Salla milleti.
Miraycaner Babyiveannesi Ben çok beğendim Çukur dizisinde oynayan Erkan koçak köstendilin oğlunun ismi de Marsel bence farklı ve güzel. Bende oğluma Uzay ismini koyucam herkes biley söyler zaten ama benim hiç umrumda olmadı eşimde çok beğeniyor gerisi boş🥰
Minikmucizem22 Babyiveannesi siz ne isim koyarsanız koyun illaki birileri birşeyler söyleyecek. Oyuzden sizin içinize sindiyse koyun bence aklınızda kalmasın ♥️ benim kızımın ismi de dolunay herkes bişey diyo ama ben çok mutluyum 😅
Babyiveannesi Inci3434 ne alakası var ben senin dedigin yerde gormedim çok saçma bir yorum olmuş sadece o dediğiniz ünlü tek mi koymuş oğlunun ismini
Tce92 Babyiveannesi Allah nasip ederse ben de kızıma Yade ismini vericem. İsmi yadırgayan beğenmeyen kişiler oldu ama ben çok sevdim.Siz de sevdiyseniz insanların ne dediğini çok önemsemeyin bence
pamukkizimm Babyiveannesi kusura bakmayın az önceki yorum için kırıcı olabileceğini düşünmemiştim tabiki sizin kararınız kimse karışamaz 😊
Prensesiminyolculugu Babyiveannesi bence çok guzel modern duran ve farklı bir isim kulağa da çok hoş geliyor siz beğeniyorsaniz kimseyi takmayın insanlar yeni ve farklı şeylere hiçbir zaman açık değiller ve eleştirecek birşeyler hep bulurlar 🤫
Babyiveannesi 333 işte kimsede olmayan farklı şeyleri seviyorum her zaman teşekkür ederim canım artık malum herkes aynı şeyleri koyduğu için benim hoşuma gitmiyor