Kdrgmz Bende çok beğeniyorum marsel ismini değişik kulağa hoş geliyor ama eşim kız ismine benzettiği için ortak kararla başka bi isim tercih ettik ama marsel ismi çok güzel bence ☺️
Babyiveannesi Kdrgmz bendede çok güzel ama eşinizi ikna edebilirsiniz eğer sizde çok istiyorsanız koymayı 🥰♥️
Babyiveannesi 333 işte kimsede olmayan farklı şeyleri seviyorum her zaman teşekkür ederim canım artık malum herkes aynı şeyleri koyduğu için benim hoşuma gitmiyor
Kdrgmz Babyiveannesi geçti artık herşeyi karan ismine göre aldık vs çok ısrarcı olmadım ilk bebeğimiz olsuğu için ikimizinde beğendi bir isim olsun istedik ☺️
Vino_2210 Babyiveannesi Marsel güzel isim ama büyüdüğü zaman onu yabancı sanma ihtimali de olabilir. Ben olsam koyardım.
Asel3434 Babyiveannesi yavvv cankm coxuk senin şimdi sorsan herkes birsey der zevkler ve renkler meselesi bu aman ne ıstiyorsan onu koy
Babyiveannesi [silindi] biraz daha düzgün yorum yapsaydiniz keşke bu kadar itici olunmaz sonuçta bebeğime koymak istediğim isim köpek falan demeniz hiç hoş değil
Vino_2210 Babyiveannesi takılma yorumlara eşinin ne düşündüğü önemli o da tamam derse koy gönül rahatlığıyla 💕
rengarenkduduv Babyiveannesi Tek kelime ile bağyıldım. Klasik değil, evcil hayvan ismi hiç değil, ağzı doldurmasından kasıt ne tam anlayamadım ayrıca manası da bir o kadar güzel. Çevrenizdeki insanların ne düşündüğü değil sizin ve eşinizin ne istediği önemli.
Nslhn97 Bence çok güzel bir isim bende çok beğeniyorum değişik ve çok duyulmamış söylemişide güzel.. oğlum olursa karan yada marsel düşünüyorum bende
Bebiscann Babyiveannesi sen bilirsin canım herkesin isim zevki farklı ama biraz farklı bir isim anlamı güzelse bilmiyorum
Mom7272 Babyiveannesi vallahi kızmayın ilk basta okurken şu boya markası varya Marshall onu okudum sandım
Alpigom1 Babyiveannesi elbetteki sizin kararınız ama fikrimizi sorduğunuz için söyleyeyim ; sanki daha güzel isimler bulabilirsiniz benim pek hoşuma gitmedi
Mom7272 Alpigom1 ya bende Şansım ismini istiyordum kızıma hayattaki şansım manasında millet benle dalga geçti şuan adı Lina 😂
LeeSibella Babyiveannesi Bence gayet güzel cool ☺ benim de eşim yabancı ve oğlumun adı cio olucak 🤣🤣 çok komik geldi ilk başta ama alıştım ve farklı şeyleri seviyorum 😃artık hoşuma bile gidiyor . Sevimli cio🙈ayrıca önemli olan senin beğenmen canım . Artık insanlar farklı isimler arıyor. Sıradan isimleri değil de fantastik isimleri koyuyor . Zaten şimdi ki jenerasyon isimleri hep böyle..