Alpigom1 sedanursahin ya ne güzel az kalmış sizin darısı başıma 😔 bende asla uyuyamıyorum resmen doğurayım diye gün sayıyorum son 94 😏
Kezibankarakoc Ben de 36 haftayı bitirmek uzereyim ama dün gebelik kolestazi olduğunu öğrendim , gece kaşıntıdan uyumak ne mümkün, sürekli kasiniyorum, benim gibi gebelik kolestazi olan var mı:(
Mom54544 38 haftalık olduk uzun süredir geceleri oturuyorum uykuya dalamiyorum dalsamda şu an ki gibi oturuyorum bişeyler yiyorum falan 1 saattir ayaktayım 🤦
ParkAys Ilk 4 ay kafami yastiktan kaldiramadim. Ahh ahh nerden bileydim en guzel anlarin onlar oldugunu. 4. Aydan sonra huzursuz bacak sendromu oldugunu dusundugum belirtiler bas gosterdi. Gece bacaklarimi hareket ettirmezsem olucem gibi hissediyorum. Surekli kalkip evde dolasiyorum. Basen sut icip yatiyorum. Uykuya gecisimi kokaylastiriyor ama bazen de ise yaramiyor. Geceleri uyumak tam bir izdirap. 22+4 haftadayim. Haftaya dr kontrolum var ama bu Huzursuz bacak sendromunun hamilelikte bir ilac tedavisi yokmus 😫 insallah Dogum sonrasi kalici olmaz ben de. Benimle ayni durumu yasayan var midir?
Neslihan60 HappyMom 5.haftamdaym uyuyamıyorum ve bu uykuzuluk cok erken başladı sabaha kadar lavaboya gidiyrm tam bu sefer uyucam diyorum tuvaletim geliyo 🥺
isilbydr deletedmom27371 senden farksız değilim. Normalde 11-12 den önce uyanmaz gece de 2-3 gibi uyurdum. Şimdi akşam en fazla 10 a kadar dayanıyorum sabahta 7-8 gibi idrara deli gibi sıkışmış bir şekilde kalkıyorum. Bir bardak süt içip geri uyuyorum 🙃
ucbebe_annesi34 isilbydr şuan elinden geldiği kadar uyu bnce afetme hiç 😅 bebek doğunca uyku hayal oluyo gerçekten benm bebeğim kolikti hep gaz ploblemi oluyodu ilk 6 7 ay aşırı uykusuz kalıyodum
temizelezgi HappyMom 26 haftalık hamileyim asla uyuyamıyorum geceleri. Ama mide ekşimesi, çiş vs bunlar yüzünden değil. Bebek içimde kımıl kımıl asla durmuyor. Napıcağımı bilmiyorum sanki içimde bir ahtapot hareket ediyor hem kollarını hem bacaklarını ayrı yerlere uzatıyor. Artık yorgun düşüyorum ve ne yazık ki gündüz uyuyorum 😔 bütün günüm kayboluyor dengem çok bozuldu
sevtapsahintekerek BeBeU canım merhaba benimde aynı şekilde 34.haftadayım kramplar ve o bacak agrısı belden gelen beni mahvetti magnezyum kullanıyorum da pek fayda görmedim sanırım 😔
BeBeU sevtapsahintekerek sevtapsahintekerek siz biraz daha büyümüşsünüz bebiş artık belinize ağırlık yapıyordur belki canısı , ama biz çok büyümedikte neden bu kadar ağzı çektiğimi anlamadım vallahi 🥺
Bilgesu55 HappyMom uyurken bacaklarımın arasına yastık koyuyorum, yan yatıyorum, rahatlattı bu pozisyon beni
Yagmurdgdgn13 isilbydr bebeğin cinsiyetiyle alakalı mı bilmiyorum ama 2 erkek çocuğuna hamileyken uykudan gözümü açamaz oturduğum yerde bile uyurdum. Şimdi kız çocuğuna 21 haftalık hamileyim uyuyamıyorum hiç bir şekilde
isilbydr Yagmurdgdgn13 tabi ki oncelikle Allah önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Dediğiniz gibi erkek çocugun uyku yaptigini duymuştum bende. Birde beta HCG değeri hızlı yükselenlerin erkek olduğunu duymuştum. Oglen 3 de uyudum Daha yeni uyandım saat 7 buçuk şuan. Gece de 10-11 demez yine uyurum valla kendime şaşırıyorum bu aralar
Aybolek Bende uyuyamıyorum gecelerı gunduzlerıde bır yasında kızım var o yüzden uyuyomuyorum kaynanamda çok uyusam terslıyo benı
Gul-42 Aybolek kız banada hep uyuyosun dıolar dedım gece sızler uyurken bn hep ayaktayım uyuyamıorum banada teyzem gorumcem der hep bu saatte uyunurmu dıye bu saat dedıgı genelde oglen ytıom😂