deletedmom27371 Beyzanrr en geç 12 buçukta yatıyorum sabah 11 bucukta kalkıyorum saat 3 4 arası bir uyku bastıyor kalktığımda da sürekli zaten yatmak istiyorum oturamıyorum
deletedmom27371 Pervin47 vallahi iyi mi kötü mü bilemiyorum asla iş yapasım gelmiyor yemeği bile zor yapıyorum o derece yorgunum ve sürekli yatmak istiyorum
Ipekbalyanak Hilal-95 bu gece itibariye 31 hafta oldum ve uykular haram oldu… üstelik bel fıtığım var kardeş 😅🤦♀️
ucbebe_annesi34 12 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyor 24 saat uyusam bilmem yani ama malesef ki 1 yaşında oğlum var ve hiç uyutmuyor gündüz beni uyku hayal oluyo bana bazen gece bile uyutmuyor malesef 😔
elaweannesi 21+0 asla uyuyamıyorum geceleri sabahlıyorum sabahtan öğlene ara ara uyanarak zorla uyuyorum sonrası gene gece sabaha karşı gün içinde uyuma yok zaten
Bsrasrt19- balpetegim_35 al benden de o kadar hiçbirşey fayda etmiyor yeri geliyor ağlıyorum Nike Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Sedacannn balpetegim_35 magnezyumu sodyumdan yüksek olan maden sodalarından içerseniz ağrı ve kramplarınız yok olur
Hayce Hilal_cskn38 Eda1998 ah ah bende öyleydim uyuyabildiğin kadar uyu 18 haftayım uykusuzluk başladı 🤦🏼♀️ Daha neler göreceğiz bakalım
annesi_ havvatolga al bendende o kadar son 3 aya girdim gireli uykular haram oldu uykusuzluk berbat bişi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
sedanursahin HappyMom 34+5 hamile yastıgı bile kurtarmıyor artık ayagıma kramplar mı girmiyor deli gibi karıncalanıyor surekli tuvalete gitmekten bahsetmiyorum bile hiç bir pozisyonda uyuyamıyorum artık allah sonumuzu hayırlı etsin 🥺😩🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alpigom1 sedanursahin ya ne güzel az kalmış sizin darısı başıma 😔 bende asla uyuyamıyorum resmen doğurayım diye gün sayıyorum son 94 😏
Alvingll HappyMom uykusuzluk problemi bende cok yaşıyorum 33+6 haftaligim sürekli bel ağrısı cekiyorum ve çok zorlaniyorum uyurken bide bisey sormak istiyorum uyurken sağa sola donuslerinizde nasıl dönüyorsunuz kalkıp oturarakmı yoksa uzanır pozisyondami?