Aybolek Puki benim kaynanam sizinkilere benzemez valla benim akrabalarim arkadaslarim eve gelse sevmez cok uyuyuncada kocam isden gelince aramizi bozar tasinsak bizde bir gun
R-a-b-i-a12 HappyMom 13. Haftamdayım çalıştığım için uyumuyorum ama çok uykum geliyor gözümü taşıyamıyorum resmen
Hacer26 37+5, geceleri nefes almakta zorlandığım icin uyuyamıyorum:( Allahtan reflüm azaldi, dilimi isirayim.
turefb HappyMom daha 7 haftalığım ama hem 24 saat çok uykum var, hem de ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyamıyorum böyle değişik bir durum içerisindeyim🥲🥲
Gul-42 Uykum var gece ama wc ye gıtmekten mıde yanmasından bel acısından kasık acısından yuz ustu yatamamaktan yatakta donememekten uyuyamıorum ustune bırde kac aydır ıshaldım suan 37 haftalıgım kabıza cevırdı karnım agrıo gecelerı hep 😔
Gul-42 Aybolek kız banada hep uyuyosun dıolar dedım gece sızler uyurken bn hep ayaktayım uyuyamıorum banada teyzem gorumcem der hep bu saatte uyunurmu dıye bu saat dedıgı genelde oglen ytıom😂
Iby Haftadayim ama son zamanlarda uyuyamıyorum 2-3 saat yatakta dönüp sonra uyuyakalıyorum erkenden de kalkıyorum uygusuzluk gun icinde de bas agrisi yapıyor
Esragnss asude456 benimde öyle uyukluyorum sürekli halsizlik filan valla ne biliyim allah kolaylık versin hepimize 🤲🏻
Spring02 Aman ya bende 17. Haftamdayım gram uyuduğum yok gece 1 sabah 8 ayaktayım el gibi kafamı koyup da uyuyaaammm yokkk anacım öyle bir huyum yok 🤦♀️😂
1melisa deletedmom27371 merhaba uyuma pozisyonunuza dikkat ediyormusunuz yani karın üstü uyuyormusunuz bende 6 haftalıgım😊
deletedmom27371 1melisa normalde de yüz üstü yatma gibi bir huyum yoktur fakat bazen böyle normal yatarken yüz üstü yatıyorum sonra hemen düzeliyorum 🙈
Puki Aybolek inşallah taşınmanız iyi olacaksa inşallah sizde taşınırsınız peki bu duruma kocan esin ne diyo haberi var mı
Hifaefraimm HappyMom biri uykusuzluk mu dedi günde on saat uyuyan ben şimdi altı saat uyuyamıyorummmmmm allahım gece ikiye kadar uyanığım uyku tutmuyo sonra sabah namazından sonra uyuyamıyorum saat sekize kAdar sonra sekizden sonra uyurum saat ona kadar bu haldeyim help me
ucbebe_annesi34 isilbydr şuan elinden geldiği kadar uyu bnce afetme hiç 😅 bebek doğunca uyku hayal oluyo gerçekten benm bebeğim kolikti hep gaz ploblemi oluyodu ilk 6 7 ay aşırı uykusuz kalıyodum
muallimehanimmom5 HappyMom 30. Haftadayım sağ kaburgam ve sırt agrımdan bazı geceler uyuyamıyorum🤷🏻♀️ Çoğu zaman hatta ağrıyor 🙄Yan pozisyonda yatmaya çalışıyorum oda rahatsız ediyor bakalım ağırlaşan vücudum ileri haftalarda nasıl tepki verecek 🙄bide eklenen mide yanmaları. 🔥 hayırlısı ile gelsin bebişler
Gorg_i Esragnss bende hamileliğimda asla uyuymazdim diyodum ki ne kadar kötü olabilir 😂🙈 ama her cocuk aynı değil❤️ Öyle bile olsa değiyo bi sekilde alisiliyo