Ekim21 zeynepin_annesiiii sutunu sag vitaminini alsin ama memeyi ver aasada pes etme sonradan geri alablir
zeynepin_annesiiii Momlf ay tuttu kuzum çok şükür önce birini tuttu sonra diğerini de tuttu emince rahatladı göğsüm .
Momlf zeynepin_annesiiii oh çok şükür kuzuu benm de tutmamıştı silikon göğüs ucu aldım onunla veriyorum ucu çıkınca çıkarıyorum öyle de emiyor
zeynepin_annesiiii Bebiscann ayy aldı kuzum aldı . Çok şükür . Hem biberon aliyo hem memeyi . O kadar mutlu oldum ki .
zeynepin_annesiiii Hamza5353 hem biberon aliyo hem memeyi alıştı canım çok şükür göğüslerim rahatladı emince .
zeynepin_annesiiii Momlf ama uyuyup kaliyo bu sefer de memede aç kalmasın diye mecburen mama veriyorum
Momlf zeynepin_annesiiii memeyi almaya devam ediyorsa az az ver mamayı uyanmıyor mu uyandırıp versen memeyi tekrar
Momlf zeynepin_annesiiii sütün emdikçe çoğalacak canım bende öyle düşünüyordum 😊 sen sık sık emzirmeye bak mamayı yavaştan kes sütünü kaç dk emiyor mesela uzun emiyorsa doyuracak kadar vardır