zeynepin_annesiiii önce kendini sakinlestir ve strese girme önce sen iyi olmalısın o uyuyorsa sarilikdan da uyuyor olabilir bu ihtimali de olabilireerken yorulduğu içinde uyuyor olabilir unutma her emzirme öncesi ılık su ile yika yada pamukla sil
Ten teması yap sürekli sen her defasında dayanamiyo biberonla memem verdiğin için o biberonun başlığında rahat gelen mamaya alıştı memede emerken. Yoruluyo çünkü çene kasları yoruluyor ve uyuyor bir iki emiyor ve yoruluyor yeni doğmuş
Benim oğlumun sarılığı çok uzun sürdü ve ben hiç mama vermedim hep emzirdim kararlı ve sabırlı ol emin ol memeni soluk soluğa emecek önce sen kendin huzurunu sagla sakin ol üzülmen aç kaliyo diye mamaya sarılmak normal ama yani memeni sağ kaşıkla ver parmak uçlarında bile memenin sağabilirsin pompadana. Daha hizli süt sagiyoraun hepsini yaptım ben pompadan korktum. Dedim yara olur denedim baksın.pompa acitmiyor biseyde oadi sonra iki parmakla sayayım diye denedim sonuç Süper uzun oldu kusura bakma
Instagram de emzirme danışmanı Semra hanım var https://instagram.com/emzirme_danismanligi?utm_medium=copy_link vaktin olursa bbi bak yol gösterici ben ilk dogumumda çok faydalandım….