Evlatsevgisi2 Leylamaa yok canım ufacık kese görünmustu nokta kadar bişey 15 gün sonra tekrar gittim kalp atışlarını duydum 7 haftalikta :) https://resim.host/ib/a8yQlA buydu
elifeari Elanurgvn61 İnsallah bende 5+2 de gittim keseyi gördüm. 7+6 ya verdi diğer randevum ynai haftaya bende duymadım kalp atışı felan daha heycanliyim
Hanzademerve Aycaaaaa ben 2 haftalığım Perşembe günü doktora gidecektim gitmimmi yani benim kesem hiç görünmez o zamann 🥲😅
Aycaaaaa Hanzademerve iki haftalık senin hesaplaman dimi doktorlar son adet tarıhınden bugune hesaplıyor git canım benim betaya baksınlar ıkı kez kan alcaklar ıkı gun arayla duzenlı artıyor ve ıkı katı oluyorsa müthiş 🤩
Gamzeyasarr Hanzademerve 4-5 haftalık olmadan gitme bence ☺️ Bende 1 hafta belledim de gittim 5 haftalıktı uygulamaya göre ama doktorum 4 haftalık dedi geç döllenmeden kaynaklı
AyseMndc Rmystha benim de az önce tuvalete gittigimde hafif kahverengimsi pembemsi akıntım var çok korktum ne yapmaliyim
elifeari AyseMndc Acile gidip kanama var mı kesede baktırın. Progestan iğne yaparlar. Düşük önleyici iğne yaparlAr. Belki içten bir kanama idi emin olamazsiniz
AyseMndc Sabahtan beri de agrim var kasiklarima batma oluyordu az önce de tuvalette hafif lekelenme gördüm __
Rmystha AyseMndc canım kaç haftalıksın sen yerleşme kanaması olabilir diyorlar bana benimde var dinleniyorum ben sürekli daha kese görülmedi çünkü beta hcgnin yükselmesini bekliyorum cuma gideceğim
AyseMndc Rmystha benimki de 5 haftalik falan galiba. Vallahi az önce korktum eşime dedim ama youtubede video izledik ya yerlesme kanamasi falandir evham yapma dedi ama benim aklım orda hala. Ilk gebeligimde olmamıştı boyle kanama çünkü