elifeari AyseMndc Acile gidip kanama var mı kesede baktırın. Progestan iğne yaparlar. Düşük önleyici iğne yaparlAr. Belki içten bir kanama idi emin olamazsiniz
AyseMndc elifeari kese gorunmedi pazartesi günü Rmystha tuvalete gittigimde peçeteye silince geldi çok az
Aycaaaaa Hanzademerve iki haftalık senin hesaplaman dimi doktorlar son adet tarıhınden bugune hesaplıyor git canım benim betaya baksınlar ıkı kez kan alcaklar ıkı gun arayla duzenlı artıyor ve ıkı katı oluyorsa müthiş 🤩
AyseMndc Aycaaaaa ne bileyim korktum ben düşük olmasın diye ama o lekeleme olunca kasiklarimdaki batma hissi rahatladı sanki
AyseMndc Aycaaaaa Aycaaaaa son adet tarihine göre 6hafta çıkıyor ama benim adetlerim hep gecikir o yüzden taş çatlasa 5hafta ancak olmuştur bence
Aycaaaaa AyseMndc kırmızı olursa düşük olmazsa korkma ki düşük başlarsa bile iğne var hiç korkma ama kahveyse yerleşiyor bebiş
Aycaaaaa Hanzademerve Hanzademerve 15 inde 100 lerdeyse hergün iki katı kadar arttır hesapla 1500 de git
Aycaaaaa Hanzademerve öyle kuzum bende ıkı haftalık bu diye gittim onlar son adeti hesaplıyor şaşırmıstım hatta 3 haftalık
Burcusenkoc @AyseMndc AyseMndc benim beta 2350 di ona rağmen zor gördü 5 haftalık felan dedi 6. Haftada net görünüyor
AyseMndc Aycaaaaa kahve lekelenme ve biraz da beyaz seffaf da akıntı vardi. Az önce tekrar gittim tuvalete hiçbir şey yoktu
G-A-M-Z-E AyseMndc beta 380 de görüldü kesem çok erken öğrendim hafta sayıyorum gün geçmiyor 😀🧿 geç gör boşver acele etme