Bugn dışarda işlerim vardi dolmuş taksiye bindim yanıma bi kadın oturdu kucağında bebek ama nasl minik yani oturabiliyo kafasını flan tutabiliyo ama gelişmemiş kadın yanıma oturunca hamile olduğumu gördü kusura bakma senide sıkştrdm flan dedi olsun önemli degl dedim sizinki kaç aylık dedm 5 aylığz ama biraz küçüğüz büyümedik dedi doğar doğmaz kalp ameliyati flan oldu onlarla ugrastk dedi bende geçmiş olsun smdi iyi ama dimi dedim evet şükür dedi ee dedm ultrasonda çıkmadımı yani kalbi delik olduğu gözkmedimi dedm hayr doktor bana detaylı ultasonun önemini anlatmadı yani bende önemsemedm yaptrmadm dedi aslnda ozaman detayliya girseydim gözükcekti dedi sen sakin ihmal etme gir dedi bende ben yaptrdm doktor herşeyi anlattı yani bütün ic organlarını gösterdi dedim smdi kadın hala bebeğiyle uğraşıyormuş kalp ameliyatı olduktan snra ilaçlardan flan çocuğun safra kesesinde taş ckmş hala gidip gelym hastaneye diyo. Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm bazen burda post açılıyo detaylı ultrasona girmelimym falan filan diye bende o yüzden bu postu açıp anlatmak istedim uzun oldu ama okursanız kesin detayliya girersiniz artk….
Detaylı ultrasonun önemi???
Sultann1603 Kesinlikle haklısn. Bence de çok önemli birşey
Nurklc38 kadının başına gelenleri duyunca gerçekten çok üzüldüm bebegide öyle görünce burdakilerle paylaşmak istedim soncta erken müdahale edilebilr
Sultann1603 Aynen öylee en azından sorunu erken tespit edip bilirler neyle karşılacaklarını bunlar gerçekten önemli konular
Nurklc38 kesinlikle öyle ya yazık
Nurklc38 bu tarz postlar kimsenin dikkatini cekmiyo senden başka gören yazan okuyan yok😃
Sultann1603 Aslında önemli konu zaten burda böyle ciddi konular da pek yazan eden yok nerde gereksiz konular var genelde oralar doluyor 😂
Nurklc38 kendileri bilir canm ben 28+2 oldm az kaldı herseyini yaptırdım o yollardan geçtim diye yeni hamileler görsün diye actm bu postu😃 senin kaç haftalk
Üstte kalsın🎈
Sultann1603 eşimin halası neden yaptırıyosunuz para tuzağı, zararlı bebeğe vs bi sürü şey söyledi ama biz doktorumuzu dinleyip yaptırdık mesela. Etrafında bu tip şeyler söyleyen kişiler olduğu için yaptırmayanlar var, Allah korusun herhangi birinin bebeğinde bişey çıksa öyle konuşanların hangisi hesap verebilecek
winteriscoming dikkat cekmiyo canm byle postlar😃
gbyalcin eski zamanla bu zaman bir deglki tabi bazı hastaneler detaylı ultrason fiyatını gerçekten abartıyo o konuda haklılar ama smdi bu kadının yasadklarinj düşününce ha o parayı vermşsn ha çocuğu hastaneye götürüp getrmşsn yani aynı hesaba cikiyo ama en azndan icin rahat oluyo
Sultann1603
Ben bugün girdim detaylı ultrasona bebeğim her şey tamam hiçbir problem yok sadece kalbinden geçen bir tane damar önden değilde arkadan geçtiğini görür gibi oldu doktor emin olmamakla birlikte arsa bulgusu olabilir dedi ne olduğunu sorduğumuzda down sendromu diye adlandırdı ense kalınlığı ve diğer organlarının hepsi normal gözüküyor dörtlü ultrason da temiz çıkmıştı ama şimdi içimize bir kurt düşürdü yarın tekrardan başka bir hastaneye çağırdı bize bir de oradaki cihazda kontrol edelim bi doktor arkadaşım var bide o baksın dedi hatta ben down sendromu ense kalınlığıyla ölçülen Bir şey değil mi diye sordugumda bu öyle değil bu başka Buda Downlularda oluyor diye geçiştirdi hani bunu para için mi yapıyor yoksa gerçekten şüphelendi mi ben pek emin olamadım acayip canım sıkıldı içime bi öküz oturdu resmen
Oznurmsty ya inşallah bisy çıkmaz bazı doktorlarda down sendromlu flan diyo ama sonra cocuk bi doguruyo hic biseyi yok aslnda Allah bilir alnımıza yazılanı yasicaz canm üzülme belkide dediğim gbi olur doktr sadece şüphe etmiştir dua et
Aslında anlayana cok sey dıyo yazı ama ınsanlar medense dırekt olarak bısey cıksa aldırcakmıyım hayır ozaman gerek yok hamılelık zehır olmasn dıye dusunuyo
bana gore cok yanlıs
ılla aldırmayı dusunenler yaptırmıyo kı bunu onceden bılmek onlem almak varsa hemen dogum sonrası o surece kendını hazırlamak ıcın
ımsallah o anne ve bebegı ıcınde hersey cok guzel olur saglıkla buyutur evladını🙏🏻
Sultann1603 inşallah öyledir bu gece
uyku yok 😕 buraya 600 TL ödeme yaptık bebişin resmini bile alamadık eğer yarın tekrar bi ödeme isterlerse amaçlarının sadece para olduğunu anlıcam inşallah tek dertleri paradır yalan söylemiştir diye dua ediyorum
Sultann1603 detaylı ultrasonun önemini sağır sultan biliyor konu o değil zaten. Anamız bizi Detaylı ultrasonlardan sonra da doğurmadı , neyse tartışılır.
Bu ayrıntı ultrasonu yaptırmak için Devlet hastanelerinde randevu bulamıyor millet. Zaten çoğu da yapmıyor. Açıkcası ben bulamadım ve özellerde en düşük ücreti 500 tl asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar için yüksek bir mebla. Maalesef herkesin imkanı olmuyor. Allah’a emanet, tevekkül ve dua ile hayr olmasını dilerim. Yapacak bir şey yok
Gull_94 öyle tabikide baksana kadının anlattıklarına yani neye uğradığını şaşrms bebek doğar doğmaz yapılan muayenede ckiyo hersy ortaya ve hemen ameliyata almslar yazık inşallah bundan snra herşeyi dha güzel olur
Oznurmsty aynı doktor tekrar cagiriyosa para vermen saçma olur zaten canm az para vermemşsn itiraz edip verme isterlerse bence
Aslhn12 detaylı ultrasona giren herkeste bisey çıkarsa çocuğu aldrcam düşüncesiyle girmiyo zaten bisy varsa hazırlıklı olayım önlem alaym diye giriyo evet haklısınız özellerde çok pahali herkesin gücü yetmeyebiliyo ama bu kadına doktor anlatmamş detaylida ne olup bitcegini bilsem girmezmym diyo imkanım vardi diyo benim bu yazıyı yazma sebebim bazıları burda post aciyo detaylı ultrason gereklimi gereksizmi flan diye ben insanları aydınlatmak icin yazdm girip girmemek herkesin kendi tercihi..