marbling10 kesinlikle katılıyorum size. Bi de devlet hastaneleri de yapıyo detaylıyı ve çok önemsiyo oradaki doktorlar da. Madem para tuzağı devlet hastanesi niye yapıyo. Eşimin o halasını da normalde çok severim çok tatlı biridir ama bazı konularda böyle. Çocuğuna aşı yaptırmayı da reddedenlerden(genel aşılardan bahsediyorum)
Ben de sizin gibiyim direk bana söyleyenlere ben de cevap veririm asla sessiz kalmam. Ayrıca benim çocuğumu benden çok mu düşünecekler yani gerçekten çok sinirleniyorum. Evde kedim var, dışarı bile çıkmamış evde doğmuş bi kedi. At onu. Ya sana ne sana ne. Ben gereken araştırmamı yaptım, doktora sordum, veterinere sordum, kedimin düzenli aşılarını yaptırıyorum, mama harici bişey vermiyorum parazit olmasın diye. Anlatıyorum güzelce. Anlamıyosa sert çıkıyorum artık. Allah akıl vermiş çok şükür ben de kullanabiliyorum, başkasının aklına ihtiyacım yok yani. Ha ben danışmak için sorarım orası ayrı. Marketteki kadın bile hayatımıza müdahale etmeyi kendinde hak görüyo o yüzden bence bu biraz da toplumsal bi sorun