makbulekckdmr lavininannesii Son 2 gün kalmış bol bol hurma ye belki açılman oluverir hızlıca tempolu şekilde yürüyün diyorlar 40dk falan yürüyebilirsen öyle de dene
lavininannesii makbulekckdmr hurma yiyorum ama bakalım. Ağırlaştım çok yürüyemiyorum ama arttırıcam. Bakalım artık hayırlısı🙏🏻
Darling_04 makbulekckdmr evet gittim ama şansıma her gidişimde. Evdeki kadar sancım olmuyordu genelde gece başladığı için gecede 1 yaşında oğlum olduğundan gidemiyordum 1 cm açılma var ama rahim geride doğuma daha var demişti
aiseerol Cetin-annesi-sed inşallah bende çok istiyorum. Bir yandan da korkuyorum bebeğime birşey olursa anlamazsam diye 🥺
Cetin-annesi-sed aiseerol Kontrolde suyu iyi çıktıysa hareketlerini de takipedersek Allah’ın izniyle bişey olmaz onu bize nasip eden korur da kalbini ferah tut 🙏🏻
aiseerol Cetin-annesi-sed ne güzel demişsiniz içim rahatladı Rabbime emanetler artık. İnşallah sağ salim kavuşuruz. Suyuna iyi dedi hergun gel nst bağlayalım dedi doktor. Öğleden sonra gideceğiz sadece nst mi bakacak artık anlamadım yani nst yeterli olur mu ki.
-ilk-gebelik Bebeklerinizn hareketlerinde azalma var mı benimki normalde cok hareketli geceden beri az hareket ediyor biraz tedirgin oldum. Bu haftalarda bebek hareketleri azalırmdiyorlae ama ana yüreği🤣
makbulekckdmr -ilk-gebelik Bende hıc azalma olmadı ama akşamları daha hareketli oluyor gündüz kendim çok hareketli olunca sevmiyor herhalde tv basına geçince yataga yatınca falan durmuyor ☺️😂
duygudoga makbulekckdmr hayır ya hc yok 2gun sonra nstye gırıcem ama sanmıyrm artık bende sabrszlanmaya başladm siZin vsr mı sancılarnz