makbulekckdmr -ilk-gebelik Bende hıc azalma olmadı ama akşamları daha hareketli oluyor gündüz kendim çok hareketli olunca sevmiyor herhalde tv basına geçince yataga yatınca falan durmuyor ☺️😂
-ilk-gebelik makbulekckdmr benim de öyleydi hatta dün nst de bile zorladı bizi bir türlü durmadı 🤣 acaba doğuma m hazırlıyor kendini dedim bilemedim
aiseerol Cetin-annesi-sed ne güzel demişsiniz içim rahatladı Rabbime emanetler artık. İnşallah sağ salim kavuşuruz. Suyuna iyi dedi hergun gel nst bağlayalım dedi doktor. Öğleden sonra gideceğiz sadece nst mi bakacak artık anlamadım yani nst yeterli olur mu ki.
Haticecakirr makbulekckdmr karnım çok ağrıyor onun dışında bir belirti yok 🤣 ama hislerim o yönde inşallah yanıltmazlar beni
Darling_04 makbulekckdmr evet gittim ama şansıma her gidişimde. Evdeki kadar sancım olmuyordu genelde gece başladığı için gecede 1 yaşında oğlum olduğundan gidemiyordum 1 cm açılma var ama rahim geride doğuma daha var demişti
Nrokc @aiseerol @Cetin-annesi-sed aynı günlerimiz bizde bekliyoruz halâ. Allahtan kızım hareketli de korkutmuyo yoksa tetikte olmak sürekli çok zor 🤷🏼♀️ Vakti saatini bekliyorlar demekki 💁🏼♀️ Haberleşelim merak ediyorum bende dün gittim cuma tekrar gel dedi doktor bi sorun yok bekliyoruz dedi ve henüz çatı muayenesi filanda olmadım
aiseerol Nrokc Benim kızım da hareketli elhamdülillah yine de sürekli elim karnimda 🤭 bende dün gittim ama hergün çağırdı nst bakalım dedi. Size niye cumaya dedi geç değil mi acaba. İlk doğumunuz mu
Nrokc aiseerol devlet hastanesi diye de olabilir bide hareket varsa sıkıntı yoktur dedi . Ama haricinde kanama yada su gelirse hemen gel dedi bilmiyorum ki 🤷🏼♀️