Elifgoktug1 Ceydacetin ablama ayrintiliya kadar erkek dediler ta ayrıntılı da kiz olduğu çıktı meydana 22 hafta civariydi sanırım net hatırlamıyorum ama 20 li haftalardı
Taner91_zemine Neslihandvc benim ilk hamileliğimde doğuma kadar kız dediler doğumda erkek olduğunu öğrendim şimdi ikinciye hamileyim baştan kız denildi sonraki konturolum de erkek olduğunu söyledi bakalım bu ne gelecek🤗🤗🤗
Taner91_zemine Ceydacetin ilk oğlum 11 yaşında o zamanlar detaylı yoktu bunda girdim detaylidada oğlan çıktı
Smyrayldrm Taner91_zemine benımde 2 oglum var bende 3 e hamıleyım 🥰 12+3 haftalık bugun doktorum muhtemelen erkek ddı acaba yanıldım dıyrm bazen
Ceydacetin Deren_1988 batman kadın doğum hastanesi kız dedi , normal de ercan kayacan özel kliniğine gidiyorum erkek demişti
Smyrayldrm Ceydacetin bende bugun gıttım 12+3 haftalık muhtemelen erkek ddı bende 2 oglum var bende cok kız ıstıyrm saglıkla acaba dgeıstmı yanıldım dıe dusunuyrm doktor cnm 🥰 saglıkla olsunlar ınslhh
tazeannecik1 Ceydacetin Pipi gibi birşey gördünüz mü peki ? Bana da 12 de kız dedi doktor 16 da erkek dedi
Ceydacetin tazeannecik1 bugun tekrar başka bi doktora gittim durumu anlattım oda yandan görbeildi kordonda olabilir emin değilim dedi yarın tekrar gidicem
2inciannelik tazeannecik1 11 ve 12 haftamda kız gibi dedi 16 da pipiyi gördük ikinci oğlum yolda bana da şok gibi gelmişti kendimi kıza alıştırmıştım 😀😀
Sisi Ceydacetin 13 haftalık erkek demişlerdi fotoda verdiler ama 15 haftalık vajinal ultrason ile kız kesinleşti
Smyrayldrm Sisi senın usg fotugrafını atabilir ısın cnm banada bugun erkek ddı bende kız ıstıyrm 12+3 haftalıgım cnm https://www.hizliresim.com/crkzoao sence cnm
Sisi Smyrayldrm bana erkek gibi geldi ama bacak arası fotosu var mı canım ? Şuan evde değilim ki geçince yarın atayım olur mu 🥰