-M123- https://resim.host/ib/qOYNc yani doktorum bildiğin pipi bu dedi bence değişmez yani dimi 12. Haftada erkek dedi 16. Haftada da erkek dedi
Ceydacetin tazeannecik1 bugun tekrar başka bi doktora gittim durumu anlattım oda yandan görbeildi kordonda olabilir emin değilim dedi yarın tekrar gidicem
Sisi Smyrayldrm bana erkek gibi geldi ama bacak arası fotosu var mı canım ? Şuan evde değilim ki geçince yarın atayım olur mu 🥰
2inciannelik tazeannecik1 11 ve 12 haftamda kız gibi dedi 16 da pipiyi gördük ikinci oğlum yolda bana da şok gibi gelmişti kendimi kıza alıştırmıştım 😀😀
tazeannecik1 buseshn06 Ya kordon nasıl pipi nasıl acaba çok merak ediyorum bunu 😅renkli ultrasonda belli olmaz mı bu doktorları anlamakta zor ya 😯
Deletedmom27272 Ceydacetin kız dediyseler inanma😀 bana 14 te erkek dedi başka bir dr . 15 te kendi dr kız dedi ,18 de gittiğimde yine kendi dr kesin kız ben kız olarak görüyorum dedi detaylıda erkek olduğunu gördük
Melishilal Neslihandvc ayyy bızımde erkek bızımde kuzey odasının her yerınde umarım hüsarana uğramayız 😅 28 haftalığız 🥺🐣👶🏻💓
Neslihandvc Melishilal aa tesadüfün böylesi🤭 korkutmuş gibi olmiyim ama çok seviyorlar ters köşe yapmayı 😂
Tubashn185 Benimde 14 te kız 15 te kız şuan 19 dahada gitmedim gönlüm erkekten yana tabiki evde iki kızım var değişen çokmuş insan bi acaba diyo benimde erekek olabilirmi
pelince34 tazeannecik1 11+3 dün bana %60-70 erkek dedi tam emin değilim kordonu da olabilir dedi. 2 hafta sonra net belli olur dedi. Erkek hissediyordum kız istiyordum hayırlısıyla sağlıkla gelsin ❤️
pelince34 Ceydacetin ilk erkek diyipte kıza dönen oluyor kordanla karıştırılıyor çünkü. Ama ilk kız deyipte sonradan erkek çıkanı hiç duymadım.
tazeannecik1 pelince34 Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin canım İnşallah ☺️ Bende ilkimi kız istemiştim 12 de kız dedi 16 da erkek sağlıkla gelsin 💙♥️