UmayGul Ayselina senin yine doguma yakinmis benim daha zamanim var iste dogum belirtisi mi diye korkmustum 😔
UmayGul Milkshakee kaburgalara baski yaptigi icin mi yani 🥺 bu hafta gidicem bende mecburen dayanamiyorum😔
Milkshakee UmayGul aynen canm bebek ağırlaştığı için öne doğru eğim oluyormuş ondan taşırken zorlanıyorsun dedi doktorum erken doğum olcak brnımde bu yüzden
H_myra1 UmayGul 40 beklemesin ya zor oluyor 😅oglum 2 gün gecikmeli dogmuş tu inşallah bu sefer 39 larda olur hayırlısıyla gelsinler tabiki 🙏🏻
UmayGul Milkshakee anladim ne kadar erken dogacak tahmini olarak belli mi. Benimde 27 haftadan beri kasilmalarim oldugu icin riskim var malesef ki
UmayGul BurcuArslan Allah yardimcimiz olsun yururken zor otururken zor saga sola donus zor ayakta kalmak zulum zaten 😔
Milkshakee UmayGul 36yım suan 1 hafta sonra 37′de olcak sanırım 😊 yarın doktorum net tarih verecek bakalım
edaozcan13 UmayGul öyle olacak doğuma kadar bende 28 de başladı suan 40 haftaya gectim halla aynı sırt bel ağrısı hiç gemiyor 10 dk yüryemyorum ayakta duramıyorum 😞
UmayGul edaozcan13 😔 evet bir gercegi anladim doguma kadar gecmicek 😔 sizin dogum eli kulaginda darisi basimiza 🙏🥰
guzellanne UmayGul evet canım inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤗 Allah yardımcımız olsun 🤲🏻💕
poyrazinannesi3547 UmayGul bende 24 haftalık hamileyim ama geçmiyor bi türlü belimin ağrısı uzansam dert otursam dert ne olcak halimiz bilmiyorum