UmayGul Njlva23 o haftalarda belim ve kasiklarim agriyordu sonradan gecti rahim buyuyor ya artik senin agrilarin ondan olur☺️ bizimde bebek buyudukce oluyormus 30 haftada mahvolduk belden☺️
Betyblue UmayGul benim hamile bir arkadaşım yapıyor doktor önerisiyle belli hareketleri tabiki epey rahatladığını söyledi
UmayGul Betyblue bende doktoruma soruyum asagida yorumda arkadas egzersiz paylasmis onunda faydasi olabilir☺️
gamzenurgnk UmayGul dönemlik olabiliyor canım vücudun uyum sağlamaya çalışıyor filan ben pilates topuyla ağrılarımdan kurtuldum çok şükür gerçekten etkisi çok büyük 😘🥰
gamzenurgnk UmayGul https://www.hizliresim.com/e56z4mp doktorum bu egzersizleri vermişti bana belki faydası olur 🥰😘
aybkaslan UmayGul Benim 4. Aydan sonra başladı şuan 29. Haftamdayım hala ağrıyo böyle kalçamla belimin arası tam hatta bazen uzandığım yerden kalkamıyorum destek almadan 😓
UmayGul aybkaslan Allah hepimizin yardimcisi olsun aynen hatta bazen yururkende zorluyor agrisi cok fena 😔
aybkaslan UmayGul Evet kesinlikle aynı ağrı sanırım amin canım inşallah geçer de kalıcı bişey olmaz 🙏🏻
UmayGul pinartonguc 😔 arkadaslar egzersiz yapiyormus doktora sorup bizde yapalim ise yarar insallah biraz🙏
giresun UmayGul 19 oldum 1 aydır belimin ağrısında ölüyorum öle az buz bir Ağrı’da değil doktorun yanında ağladım yapcak birşey yok egzersiz yap düşünme artık dedi bende kabullendim napim..
UmayGul giresun egzersizle hafiflemiyor mu hic denemedim egzersizi 😔 yorumlardan sonra bende kabullendim valla🤭