UmayGul UmayGul cevap yazan herkese cok tesekkur ederim icim rahatladi ayrica hepimize gecmis olsun bebislerimiz saglikla gelsin insallah🙏
guzellanne UmayGul canım geçmiş olsun. Bebek büyüdükçe maalesef bel ağrısı daha da artıyor bende hamileliğimin başımdan beri çekiyorum 36 haftalık oldum bugün uzanamıyorum artık o derece 😣😥
UmayGul guzellanne tesekkur ederim sanada gecmis olsun 😔 benim daha 30.haftadan boyleyse 36 yi dusenemiyorum ama senin az kalmis☺️🙏
Beren06 UmayGul benim önceleri sadece yorulunca gezince ağrırdı şimdi 34. haftadayım beli geçtim ta kalçamın etleri ağrıyor 😣
guzellanne UmayGul evet canım inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤗 Allah yardımcımız olsun 🤲🏻💕
H_myra1 UmayGul 40 beklemesin ya zor oluyor 😅oglum 2 gün gecikmeli dogmuş tu inşallah bu sefer 39 larda olur hayırlısıyla gelsinler tabiki 🙏🏻
Anne55_ UmayGul şuan annelikle ilgili çok bişey hissedemesek de doğduktan sonra bakıcaz asıl o zaman anlarız siz kaç haftalıksınız 🙈🥰
Ayselina UmayGul canım benim öyle adet agrısı gibi hiç geçmiyor belim ve karnım sürekli agrıyor nst de sancı çıkıyor benim haftam 37+2 ama agrım şiddetlenmiyor bir iki saat durup tekrar başlıyor
UmayGul Ayselina senin yine doguma yakinmis benim daha zamanim var iste dogum belirtisi mi diye korkmustum 😔
UmayGul Milkshakee kaburgalara baski yaptigi icin mi yani 🥺 bu hafta gidicem bende mecburen dayanamiyorum😔