Mom3834 Lavinkumsal yastığınızı yükseltin, yatagın yanına ılık su koyun nem olsun… hatta cok tıkanıyorsa suyun icine biraz soğan da atın, horlamazsınız 🙈
annesinin_beybisi Lavinkumsal 😂😂 olsun aman birseu olmaz takma zaten doğumda en az 5_6 kilo gider 10 kilo bile giden var emzirirken de baya kilo veriliyormuş 😀
elisss_61 Lavinkumsal yok yok hiç öyle düşündüğünüz gibi olmuyor ben onu takmadan gözümü kapatamıyorum baya işe yarıyor
merakliblog Lavinkumsal benim de ilk defa dün olmuş eşim uyardı. 22+1 ikizlere gebeyim. Öncesinde hep çift yastıkla yatıyordum dün alçak bi yastıkta yattım ondan oldu sanırım çünkü pozisyon değişince düzelmiş eşim öyle söyledi.
merakliblog Lavinkumsal tek yastık kullan ama biraz yüksek kullan istersen bende işe yaramıştı. Bulantılarım ve reflüm çok olunca öyle yatıyordum🙈
Hazeleyes_ Lavinkumsal 😂😂😂 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Yalnız değilsin Bacım 😂😂😂 bende aynı senin gibiyim benimde işime geliyor ama kocaman yatakta yayıla yayıla uyuyorum ben😀😂 eşimde horlar ama asla kabul etmez … ben hiç onu sorun etmedim de o takıntılı işte😂😂 8 ay olduk 8ayın geneli ayrı yatarız 😀😂 beni uyutur gider canım kocammm 😂😂😂
Lavinkumsal Hazeleyes_ Simdi eşim işten geldi anlatıyor gece yatağın ucuna oturmuş agliyacak duruma gelmiş nerdeyse baktım kesmiyorum horlamayı o da gitmiş 😁😂
oykumoms Lavinkumsal ayy ben itikliom yastigi kafasindan aliyom battniyeyi aliom banamisin demiyor mecbur bana yol gozukuyor😂😌
Gamzeparlak1 Lavinkumsal Bu de gece beni ateş basıyor cami aciyorum,o üşüyor. Uykuluyken git kanepede yat dedi sinirimden ağladım. Gitmesini istemem,o kadar horlamasini dinledim bunca zaman o da sabreder umarım.
Gamzeparlak1 Lavinkumsal Ee sabaha karşı serin oluyor artık,bı de benim koca uyuyunca su gibi terliyor ve ususe de uyanmiyor. Pimpirikli suç atmak için bile hasta olabilir 😃
oykumoms Lavinkumsal hahah cok iyiymis 😂😂 deniycem bu aksam tepkisinide gorim hem yeter yani artkin🤭😂😂😂
anneyimmm_ Lavinkumsal alvita kullandım açmadı fizyonaz diye bi marka aldı eşim o işe yaradı elhamdulillah