Lavinkumsal annesinin_beybisi o zaman ya gebelikten ya kilodan doktorum geçen gün kızdı bana 9 ayda alman gereken kilonun fazlasını almışım diye 😁
Yagmur00 Lavinkumsal bız onların hoş püf lerını hep cekıyoryz onlar nıye kacıyor 😀😀bız beraber horluyoruz bn gidince esim kızıyor gel sen safsın gece ustunu acıyorsun hasta olursunuz dıyo 😀😀
Lavinkumsal Gamzeparlak1 Ay etmesin ya insanın kanına dokunuyor koca yatak ne kadar da bana kalsa valla zoruma gitti 😂
Gamzeparlak1 Lavinkumsal Bu de gece beni ateş basıyor cami aciyorum,o üşüyor. Uykuluyken git kanepede yat dedi sinirimden ağladım. Gitmesini istemem,o kadar horlamasini dinledim bunca zaman o da sabreder umarım.
rengarenkduduv Lavinkumsal ahahahahhaha bizde de tam tersi durum var. Ben de eşimi bir gece ansızın yatakta terk edicem😂 Geniz eti ve burun eti var doktor acil ameliyat dedi ama eşim korkuyor. Ben de bebek doğana kadar olmasını istiyorum malum o sesten bebek korkabilir😂😂😂😂
Lavinkumsal rengarenkduduv aslında bende geniz eti falan da yok amilyatini oldum da işte bütün olumsuz şeyler başıma gelecek ya tekrar horlamaya başladım 😂
annesinin_beybisi Lavinkumsal aşırı değil bence eğer şişman değilsen normal ama kiloluysan genelde 10 kilo üzerine çıkma diyorlar 😀
Lavinkumsal Mom62266 Her gece yatakta beni durtmesinden bıktım bir daha beni uyandirirsan depiklerim seni dedim o da çözüm olarak yatağı terk etmekte buldu 😁
momsturk Lavinkumsal eşimi ben terk ettim. Yatağımız çok yumuşak çok seviyorum aslında ama hamileyken değil 🙈 içine gömülüyorum dönemiyorum önerken ıh ıh ede ede dönüyorum. O da hep uyanıyor iyi misin neyin var diye o yüzden salonda yatmaya başladım maalesef. Burun bantı öneririm. Horlamıyorum ama aşırı tıkanıklık yaşıyorum o yüzden aldım memnunum yatarken takıyorum bazen gündüz de takıyorum
Lavinkumsal momsturk aslında Burun bandı ben amilyattan önce kullanıyordum annem kızım boşuna kullanma fayda etmiyor dedi bende şimdi burun spreyleri var onlardan alsam bı sıkıntı olurmu gebelikte diye tereddütte kaldım doktora sorucam ama gitmeme daha coook var 😁
kubrapaltc momsturk aynı bizim ev bende salona kaçıyorum o rahatsız olmasın sabah erken kalkıyor diye bu sefer gece uyanıp yanıma geliyor küçücük koltukta sıkışıp yatıyoruz bu seferde 🤣🤣
momsturk Lavinkumsal bana okyanus suyu kullanabilirsin dedi sterimar biraz pahalı alvita aldım ben. Şu anki kurtarıcım o. Nefes alamamaktan dudaklarım da kupkuru hep
annesinin_beybisi Lavinkumsal 😂😂 olsun aman birseu olmaz takma zaten doğumda en az 5_6 kilo gider 10 kilo bile giden var emzirirken de baya kilo veriliyormuş 😀
Mom3834 Lavinkumsal bizde genelde tam tersi oluyor zaten zor uyuyorum mide yanmasından, başlayınca horlamaya salona kaçıyorum, oda peşimden geliyor. Sabaha kadar evde dolanıyoruz :D yastığını yükselttiğimde susuyor, sizde öyle deneyin yastıgınızı yükseltin