anneyimmm_ Lavinkumsal burun bandı da sanki pek de küçük olmayan burun kanatlarımı iyice açtı gibi geldi 🤦🏻♀️ Hemen bıraktım onu
Emineyavuz_53 Lavinkumsal kaydı izLedim içimden resmen Abbas çıkmış 😄😄 bildiğin göbekli amcalar gibi horliyroum
Sevilss Lavinkumsal benimki yataktan gitmez ben gitsem memnun olur ama 😄 bende gidemiyorum zor yatıyorum horluyorum uyuyamıyorum ama eşimde horluyor birbirimizi idare ediyoruz
oykumoms Lavinkumsal hahah cok iyiymis 😂😂 deniycem bu aksam tepkisinide gorim hem yeter yani artkin🤭😂😂😂
Lavinkumsal oykumoms dene kız valla ben benimkine yaptım bı arada ben sensiz yatamam diyip durdu sonradan işte böyle terk edildim 😂
Lavinkumsal oykumoms öyle diyince de encek gibi insanın yüzüne bakıyor kıyamıyorum yine yatağa alıyorum onu😂
Lavinkumsal offlineanne Ay bende de eşim olmadan uyuyamıyorum korkuyorum da dün gece güzel uyumuşum ama 😂
Sabriyeinall Lavinkumsal 39 haftalığım yeni 3 gün oldu başlayalı ama çok şükür daha kaçmadı 😂çünkü kaçarsa çenemden asla kurtulamaz 😂😂😂çenemi çekmektense horlama çekmeyi tercih eder 😂😂😂sonuçta çekeceği 1 hafta
Ayseyldrmx Lavinkumsal hahahaha bende aynıyım ama sadece uyandırıyor bazen krem sürüyorum burnumun içine yumuşak olsun diye faydasını görüyorum kuruyor çünkü hamilelikte oldu öyle 🤭😂
Lavinkumsal Ayseyldrmx Ay evet bı uyaniyorum burnunun içi kupkuru benimki beni uyandirinca geri uyuyamiyordum kavga ettim daha da uyandirmiyor yatağı terk ediyor 😂