Lavinkumsal Şuan tam 31 haftalık hamileyim ve geceleri burun tıkanıklığı yüzüne horlama başladı ve eşim beni yatakta terk etti sizinde başınıza geldimi gebelikte horlama merak ediyorum eğer olduysa nasıl bir çözüm buldunuz 🥰🥰
Merkun Lavinkumsal olmazmı😂 hamilelikten önce ben eşimden çekiyordum hamileliğimde eşim benden çekti😂 doğumdan sonra birlikte horlamaya başladık bizim oğluş uyutmadığı zamanlar😂 çözüm bulamamıştım
elisss_61 Lavinkumsal Geceleri yatarken breath right burun bandı kullanın hem siz rahat edersiniz baya hem çevredekiler 😊
Gamzeparlak1 Lavinkumsal 28 haftalık gebeyim,gece eşim uyurken telefon kurcaliyorum,uykum gelmiyor diye,o kadar çok dönüyorum ki yakında benimki de terk eder .
Lavinkumsal tatliayminaninannesi ay ben uyuyorum ama bı baktım terkedildim yatağını yorganını almış gidiyordu en son😂
Beyza00_ Valla ben onun horultusuna katlanıyorum o beni öyle bişey için yataktan terk etsin kızarım 😂😂😂😂
Lavinkumsal Beyza00_ valla ne yalan söyleyeyim aslında işime geldi yatakta duvara beni sıkıştırıp duruyordu bu gece rahat yattım 😂
anneyimmm_ Lavinkumsal alvita kullandım açmadı fizyonaz diye bi marka aldı eşim o işe yaradı elhamdulillah
Lavinkumsal Gamzeparlak1 Ay etmesin ya insanın kanına dokunuyor koca yatak ne kadar da bana kalsa valla zoruma gitti 😂
lentil Lavinkumsal benmde burnum tıkalı acaba bende horluyor muyum merak ettm :) bu arada bende kızıma Lavin ismini koyacağım adaş olacaklar galiba
Lavinkumsal lentil Ben kız diye hissettim erkek çıktı lavin ismini de degistiremedim sağlıcakla gelsinler 🥰🥰😂
elisss_61 Lavinkumsal yok yok hiç öyle düşündüğünüz gibi olmuyor ben onu takmadan gözümü kapatamıyorum baya işe yarıyor
anneyimmm_ Lavinkumsal burun bandı da sanki pek de küçük olmayan burun kanatlarımı iyice açtı gibi geldi 🤦🏻♀️ Hemen bıraktım onu
annesinin_beybisi Lavinkumsal gebe degilim ama kilo sorunum var kilo aldığımda çok horluyorum eşim başka odaya gitmez ama eğer o uyuyana kadar ben uyuyup horlarsam dürter beni😀 sonra uyuyunca duymuyor zaten bi 5 kilo verince horlamam kesiliyor alınca yine başlıyor 😁 bir de şu sıralar garip bir burun tıkanıklığım var başka hiçbir şeyim yok ama burnum tıkalı
Lavinkumsal annesinin_beybisi o zaman ya gebelikten ya kilodan doktorum geçen gün kızdı bana 9 ayda alman gereken kilonun fazlasını almışım diye 😁
Lyll Lavinkumsal ben sabaha kadar eşimin horlamasını dinliyorum uyuyamıyorum ki ayrıca horluyorsam da umrumda değil biraz da o dinlesin 😂
mervegemen- Lavinkumsal sinemaya gitmiştik 3 aylıkken. Ben karanlığı görünce uyumuşum. Gözümü bir açtım eşim nasil gülüyor. Noldu dedim direk horlamamin taklidini yaptı hala daha dalga geçer. Ne uyudun ama diye. Oluyormuş hamilelerde😄
Lavinkumsal mervegemen- Yaa benimki benle geceleri traktör gibi çalışıyorsun diye dalga geçiyor artık kanıma dokunuyor 😂