Elifelif07 Mom87897 vala ben hamileliğimin ilk gununden beri folik asit, ecopirin ,. B 12 iğnesi , ve d vitamini damlası kullanıyorum şuan 3,5 aylık yarın randevum var demir ve kan ilacı vericem dedi..
Eymenagah Sabah aç karnına troid ilacı,ilk 12 hafta folik asit,progestan,oksapar iğne,coraspin,multivitamin (2ay kullandım)şimdi de d vitamini ve demir ilacıyla günü bitiriyorum 😅😅 tabi kan sulandırıcı iğne ve hapa devam doğuma kadar. 🤰 #31.hafta
Ser_ Eymenagah Ay sizle de aynıymışız bende 17+3 deyim bide üstüne magnezyum hapı bide gece yatarken prilam dr içiyorum hala bulantılarım olduğu için yoksa beslenip bu hapları asla alamazdım günüm hapla geçiyor🤦♀️
Msdbzklu Burcuuuu_67 Burcuuuu_67 bende 22 haftalığım 13. Haftadan sonra folik asidi bırakıp regenesis vitamin ve Demir ilacına başlattı birdahaki kontrolünüzde dr bir sorun isterseniz verse iyi olurdu aslında çocuğun beyin ve gelişimi için
Sbhan Burcuuuu_67 merhaba hangi ildesiniz acaba bende sirnakdayim ozel tip hastesine gidiyorum burdada cok imkan yok maalesef
Bilecik11 Sbhan merkezde mi orası. Bende Silopi deyim de detaylı usg için iyi bir yer arıyorum bulamazsam mardin gidicem senırım.
Burcuuuu_67 Sbhan bingöldeyiz ama köyündeyiz buraya en yakın hastane 40 dakika sürüyor. Özele gidemiyorum malesef gitmem için en yakını 2,5 ,3 saat sürüyor gidene kadar mahvoluyoruz zaten bende mecburen devlete gidicem doğuma da memleketime gideceğim
Amatorranne Mom87897 ilk üç ay folik asit kullandım. 7 aylığız. Şimdiye kadar da gyneferon, innate, d vitamini, b 12, calsiyum, magnezyum , zinc
Ser_ Klc-ravza ay benle aynıymışınız bende bide üstüne oksapar 4 bin vuruluyorum kan sıvılaştırıcı😭 bide 17 haftadayım hala midem bulanıyor bu yüzden gece yatmadan prilam dr içiyorum iki tane
Mutlu_anne Mom87897 16+4 oldum daha vitamin kullanmıyorum kullanmam için hastaneye gitmem lazım ama randevu yokki gideyim.😐
Tues4 Mom87897 benim de tüm demir ilaçları mide bulantısı ve kabızlık yaptı. O nedenle sidefer stick kullandım. Biraz pahalı ama o mide bulantısını çekmekten iyidir.
Sbhan Bilecik11 ben sirnak merkezde oturuyorum ama hastane icin cizreye gidiyoruz ilcesine merkezde hastane yok cunku
Hellomommy Mom87897 ilaç değiştirilebilir, feramat diye bir Demir ilacı var onun daha az yan etkileri oldu bende. Doktoruna sorarak onu deneyebilirsin
Elikra Mom87897 bana 19-20 haftalık olunca başla mide bulantısı yapmasın dedi 10 gündür yeni başladım bi çok doktor da geç başlatıyor sizinki erken olmuş bi sorun isterseniz
Serekal Mom87897 Bende decavitle demir vitamin kullanıyorum yemek den hemen önce Birtane yemek sonu Birtane