Aslitemiz Mom87897 hiç bir ilacı da icmiyorum miğdemi bulandırıyor kusmaktan bıktım 17 haftalıkk olana kadar bulantı ilacı kullandim başkada hiç bir ilacı içmedim deneyim dedim olmadı içince yarım saat sonra çıkarıyorum okadar bezmiş durumdayimki şu migdemin bulantısından 26 haftalık oldum bu seferde mide yanmasından dolayı çıkarıyorum midem yanınca gaviskonu suyla zorla gönderiyorum halsizim sürekli uyuyorum ilaçları icebilsem belki bukadar olmam ama içemiyorum
Canan26 Aslitemiz pekmez deneyin derim ılık suyla birkaç damla limonla birlikte kan yapar hem de enerji verir ilk haftalar benim de kafam kalkamazdı hiç pekmezle çok iyi oldum
sinemcansenturk Mom87897 11. Haftada başladım gyneferon ve imom kullanıyorum ama gel birde bana sor. Demir’de sıkıntım yok ama imom kokusu ve yuttuktan sonra gelen balık yağı gibi bir tat var işte o beni öldürüyor. Doktoruma söyleceğim bir dahaki kontrolde.
gizem-ipek Mom87897 Bende 3.ayıma kadar folik asit kullandım, 3.ayımdan sonra da d vitamini, magnezyum, multi vitamin kullanmaya başladım içeriğinde birçok vitamin var. 5.ayımda da kan ilacına başladım, hepsini doğuma kadar kullanacağım.
Baharsuer Mom87897 Ben 3 aydan önce başladım mide bulandırıyordu kusacak gibi oluyordum ama ilk trimester bitince sıkıntısız içmeye başladım. Doğuma kadar kullanicaz dedi doktorum
Hicoo evetbenavukatiyim decavit çok fazla kilo aldırıyor ben ilk gebeligimde devlet Hastanesi’nde yazmışlardı özele kendi doktoruma gittiğimde sakın kullanma bunu boğa gibi olursun demişti.
Aylinulu Teusa d vitamini damlayi bende unutuyorum ve midemi cok bulandiriuor. Kullanmasak sorun olur mu ek multi kullaniyorum zaten
ogretmen_anneee Mom87897 12. Haftam da başladım canım . Bana bulantı kusma yapınca doktor feramat diye kan ilacına geçti onu kullanıyorum . Doktoruna söyle değiştirsin kan ilaçları gebelikte önemli