Kilicbebek 1425 ahahha aynı benim doktor bide özel benim ki bildiğimi söyleyincede aksi konuşmalara yapıyor alışmış herşeye hee diyenn susan hastalara heralde bilmişi karşında görmek istemiyor
1425 Kilicbebek 😅 bizim de özel hoş özel demeye bin şahit o tavrı görünce 😪😤😂 bana ikili testi bile söylemedi ben kendim öğrenince de ne yazık ki geç kalmıştık ve bize3lü testi yaptırdı okadar sinirlenmiştim ki neden söylemediği için hesap sormuştum ki değişen birşey yok hala aynı 😒
Merveikratanem Canan26 canım o folik asit değil folik asit fazlalığı evet ilk hamileliğimde araştırmıştım her hamilelikte yeteri kadar kullanılması gerekiyor onada zaten belli zamana kadar veriyorlar o haberi ben kızıma hamileyken yayınlanmıştı izlemiştim
GizemBeliz Kızlar bişey sorucam. Kan ilacıyla devit3 kullanıyorum bende. Sizinde dışkınızın renginde bi değişiklik var mı ? 🥺
1425 GizemBeliz Ah rengi ile kalsa keşke bende ishal yapıyor 😨 doktora söyledim fakat buna rağmen bırakma devam et dedi
Lavantakokusu Mom87897 Aç karnına tiroid ilacı, sonra tok karnına da ferrum demir ilacı ve D vitamini damlası kullanıyorum ben 25+6yız
Betemmm Teusa tiroid ilacını aldıktan sonra ne kadar süre sonra yemek yiyorsunuz ben uyuyup kalıyorum belli olmuyor bazen 3 saat sonra kahvaltı yapıyorum sıkıntı olur mu ki acaba bu
Tubaaacakir Serpil-Harun21 ben bunun için hastaneye bile yattım ama benim mide bulantısı ile birlikte sürekli istifrA edip hiç bişey yiyemiyordum 2 gün doktor kontrolunde yattım sonra ilaç başladılar işte. Kendi imkanlarım la neler denedim olmadı keşke ilaç kullanmadan geçirebilseydim 😔
Canan26 1425 neden o kadar kızdınız ki o testleri genelde kürtaj düşünenler için öneriyorlar siz düşünüyor muydunuz ki
110710 evetbenavukatiyim regenesis balıklı her istifra edişimde çok kötü kokardı ağzım bıraktım artık kullnmıyorum folik asıt 🦋🤦🏻♀️
minikane21 omega 3 imom, maltofer demir hapi, progestan fitil, pruluton iğne ve magnezyum kullanıyorum. kabız oldugumda duphalac ictim 2 kez bazende ağrı da parol. ilaçlarla yaşıyoruz🙄