muge1661 Hifaefraimm aslında takmıyor gibi görünüyorum ama merak içim içimi yiyor, bu belirsizlik beni sinir ediyor. Adet olsam üzülmem önüme bakarım hayırlısı derim ama bi ihtimalin daha olması beni heyecanlandırıyor 🙃
Hifaefraimm muge1661 orası öyle ama şimdi takma adetin beş gün geçsin öyle bak bende adetim onbeş gün geçti korkudan yapmıyprdum hayal kırıklığı olmasın diye annemin zoru ile yapmıştım
muge1661 Hifaefraimm öyle yapcam canım yarında kan vereyim eğer 5 ten küçükse zaten tamam adet olacağımdır yakında. Yüksek çıkarsada bi umut yine bekleyeceğim adetim 5 gün geçene kadar 🙏🏻
ENK Bfduam kuzum gittim doktora 55 olan değerim iki günde 114 olmuştu sağlıklı dedi şimdi 114 ten 4 gün sonra 404 olmuş çok yavaş ilerliyor dedi
ENK Bfduam az artmış demek istedi degeri takip etmeye devam dedi gorumcem sağlık okumuş ona sordum 3 günde bir iki kat artan bile var o bile normal sayılıyor değerin çok normal 4 gün için dedi artık biz mi yanlış hesaplıyoruz doktorda yaş olarak bayağı ilerde 65 yaşında o mu yanlış hesapliyor
Bfduam ENK Yaşından sanmıyorum, tecrübeli diyede yorumlanabilir aksine, tabi gormeden yorum yapmak zor, ilgi tutumundan en iyi sen bilirsin. Dr lar genelde en kötü ihtimali söylerler. Inş sağlıkla ilerler, kalbini ferah tut, takibe devam.
ENK Bfduam kuzum ben ilk gebeligimde boş gebelikten kürtaj oldum ama boş gebeliği de bu adamdan öğrendim oda 9 haftalik hamileyken bebege test yapacak kalp atışını dinletirim dedi ve Bi gittim boş gebelik dedi ben 10 haftalikken sırf o yüzden geciktirilmis kürtaj oldum şuan heryere uzağım diye mecburi buna gidiyorum bu yüzden de kafam karışık
ENK Bfduam mecbur iki gün bekleyecem 2 kat artış varsa bu sefer başka doktora randevu alcam uzakta olsa gitcem
muge1661 Mrvsmt2502 inşallah canım bi an önce adet olmayı bekliyorum, bisürü vitamin aldım yumurtlama açısından faydası olsun diye bu ay denicem bakalım farkedicek mi. Çünkü iki aydır üst üste kimyasal yaşamış oldum
Mrvsmt2502 muge1661 ablamda kimyasalın ardından hamile kalmıştı çok sürmemişti. Bende folik asit kullandım 1 ay korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım belki hfaydası olur