Lavinkumsal muge1661 tabiki de gerçek herşey gönlünce olsun canımmmm sadece strese girme kendini yorma betanı takip et güzel haberlerini bekliyorum ❤️❤️☺️
Dilose Ftshn canım benim adetim düzensiz olduğu için bilmiyorum en son ocakta adet oldum ama doktor a göre 1 mart olarak hesaplıyor geç döllenme olmuştu birde benimki ilk gebeliğimde de geç döllenme olmuştu
muge1661 Dilose ay canım benim geç döllenme gibi bi durum olmayabilir, çünkü ben yumurtlama zamanımı biliyorum 6 eylül, bide adetim düzenlidir 28-29 günde 1 olurum. Yani şimdiye çıkmış olması lazım benim😣 adetime 1 gün kala 5.07 çıktı benim☹️
Senamasal muge1661 BENDE 8 EYLÜL ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM DUN KAN VERDİM 0 ÇIKTI SENİN YİNE BİR UMUT VAR İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİKTİR
muge1661 Kızlar benim kasığımda hafif hafif tatlı batmalar oluyor, hcg 5.07 çıktı yani sökülmeye başlayacağı için mi oluyodur bu batmalar acaba?
Ftshn muge1661 o kadar aynıyız ki bende de o batma hissinden var 😄 sen ne zaman kan verdin 2 gün araya girdiyse bir daha ver istersen
muge1661 Ftshn canım daha dün verdim akşam 4 gibi. Yarına kadar kanamam olmazsa sabah yine gidicem tahlile. Valla o batmaların sebebini merak ediyorum sökülmeye mi çalışıyor yoksa yerleşmeye mi bilemedim😬
Guncem @muge1661 @Ftshn Ilgiyle takip ediyorum dualarim sizlerle insallah saglikli bir sekilde degerleriniz yukselir🙏
muge1661 Guncem yaa çok saol çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden, inşallah şu belirsizlik son bulur öyle yada böyle…
muge1661 Ftshn kız sen bana bakma belki benim düşük çıkcak senin yükselmiş olcak😅 senin normalde adet günün çarşamba mıydı ?
muge1661 Dmteyll ozaman umutlanabilirim bende :) yani ben hep sanıyorum ki adetten önce hcg 10-20-30 civarı çıkmalı. Adet geçincede 100 lere çıkmalı. 🥲 benim yarın adet gelmezse ozaman kan testinde 2 katı yada daha fazla artmış olması lazım.
Dmteyll muge1661 2.21 ciktiktan 2 3 gun sonra hemen 38 olmuştu benim varsa hemen yukselise geciyor yani ama 38te bile kimyasal gebelik olabilir deniyor benim ne zaman 500 oldu ben o zaman sevinmeye baslamistim hayal kirikligina ugramamak icin
Hifaefraimm muge1661 yaa bence takma unut bir kaç gün için sonra da bir bakmışsım göbüş kocaman olmuş inşallah böyle fazla kafaya takarsanız olmaz 👎 takmayın kafaya bak ben kafaya takmayı bıraktım olacağına inanarak rabbim verir diye şükürler olsun şuan üç ayım biti
muge1661 Hifaefraimm aslında takmıyor gibi görünüyorum ama merak içim içimi yiyor, bu belirsizlik beni sinir ediyor. Adet olsam üzülmem önüme bakarım hayırlısı derim ama bi ihtimalin daha olması beni heyecanlandırıyor 🙃