Bfduam 2 doktora göründüm biri benim kendi doktorum du ikiside rahim içi gebelik olduğunu ama sağlıksız bir ilerleme olduğu için kürtaj diyor kuzum yani şuan son adet tarihime göre 7 hafta 3 günlük görünüyor ama ultrasona göre 5hafta iki günlük ve içi boş kesenin doktor düzensiz olduğunu söyledi yani icerde bebek olmaz olsa bile bi kac hafta kendi kendine dusebilecegini yada beni olumsuz etkileyeceğini söyledi değerlerim bir türlü 1000 i geçemedi artış gerçekten düşük 55 114 404 bunlar hep iyiydi sonra 554 oldu bi gün sonra 596 4 gün sonra 976 dedi doktorum iki gün sonra 955 ten bi gün sonra dün de 977 olmuş yani kuzum inan çok isterdim ben korkmadım mi sanıyorsun ya çocuk varsa diye ama pazartesi gününden beri hastanede yatıyorum doktor hep takipte cuma kendi doktoruma göründüm kürtaj dedi başka doktora gittim bu doktor emin olamadı bekledi sonra emin oldu belki kanamam olur kürtaja gerek kalmaz diye bekledi sonrada bugün kürtaja alcak yine sorarım Bi umut yok mu diye ama sanmiyorum kuzum