KucukAnne538 Kaderkk Kızım 39. Haftasında doğmuştu bakalım benim oğlan mı hızlı çıkacak bu sefer yoksa senin bebe mi 😂😂❤️
KucukAnne538 Aslhn18 Ahahah kesinlikle öyle duruyor Hepimiz sağlıkla alalım yavru kuşlarımızı kucağımıza inşallaaahhh ❤️😍
KucukAnne538 Nurklc38 Ama annesi artık koca bebek oldu yeri daraldıkça alın beni burdan diyor o da ne yapsın 😂😂🌸 Onu verene kurban ya sağlıkla gelsin inşallah Allah’ım kolaylık versin sana da🥰🌸😍
Nurklc38 KucukAnne538 Amin canım amin 🥰🥰 böyle baskı yaptıkçaa sürekli idrara çıkasım geliyor bi tek bu zorluyor sanırım hahahah
KucukAnne538 Esra50 2. Bebeğim benim😂Evde dolanan tombalak kızımla nasıl değerlendirilirse artık o kadar değerlendirmeye çalışıyorum kız ne yapayım 😂😂 Psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum şimdiden 😂🤍🌸
KucukAnne538 Aryapoyraz Ha gayret kız son 2 gün ikili rakamlara düşmeye 😂🤍 Sağlıkla geçsin günler sağlıkla kavuşunn 😍🤍
KucukAnne538 Nurklc38 Yaa son ayların kötülüğü bu sanırım 😂 Benimde şimdiden nefes darlığım başladı bakalım ne yapacağız 3 ay böyle 😂❤️
Esra50 KucukAnne538 Akşam 18 gün kaldı derken bugun kontrol diye gelip doğum için yattım dua edin 🤲🏻🤲🏻
Aryapoyraz KucukAnne538 cok gayret ettim sonunda bende 2li rakamlara geçiş yapacağım cok şükür 💃💃🤸♀️🤸♀️😂🙈 sağlıkla alalım kucağımıza 🤲😇
KucukAnne538 Guneyinannesi1 Yok valla saymıyorum ama saysam da bana hızlı geçti 2. Olunca hızlı mı ilerliyor acaba 😂❤️
Seymamsl yigitegenin_annesi gerçi Buda uygulamaya göre normal olursa belki daha erken yada daha geç 😂