KucukAnne538 Cagla-91 Ay maşallah hep beraber aynı gün hamile kalmışız bütün Happy mom beraber doğurcaz 😂🤩💜
Panda3101 KucukAnne538 aslında hamile kaldığım dan beri Allah’a şükür hiçbir problem yaşamadım fakat ben yerinde duramayan heryere koşuşturan birisi olduğum için son zamanlarda iyice agirlastim ve hareket alanım baya kısıtlandi.😔😔buda beni çok yoruyor
KucukAnne538 Panda3101 Yaa Ama az kalmış sabret onların canı sağ olsun da önemli değil koşturacağına yan gel yat boşveer tadını çıkar bu günler geri gelmez❤️🌸
KucukAnne538 BurcuArslan Yaa ne kadar güzel çok az kalmış bende istiyorum o günlere hemen geçmeeek 😍 Sağlıkla alın kucağınıza inşallahh 🌸🤍
KucukAnne538 Kaderkk Kızım 39. Haftasında doğmuştu bakalım benim oğlan mı hızlı çıkacak bu sefer yoksa senin bebe mi 😂😂❤️
KucukAnne538 Aslhn18 Ahahah kesinlikle öyle duruyor Hepimiz sağlıkla alalım yavru kuşlarımızı kucağımıza inşallaaahhh ❤️😍
Kelebeginruyasii KucukAnne538 bende sezeryan istiyodum pıhtılaşmam olduğundan dolayı zorunlu oldu birazda açıkçası ama yine istediğim olucak yoksa normal hayatta doğuramam :)) hem canım çok tatlı hemde afedersin muayenede doktor çatalımın çok dar olduğunu söyledi
Panda3101 KucukAnne538 amin inşallah işten de ayrıldım artık evdeyim desteğiniz için çok teşekkür ederim 🤗sizde bu günleri sağlıkla aşkla görün inşaallah 🤲🤲
Nurklc38 KucukAnne538 son 78 🙏🏻 Sorunsuz bi hamilelik geçiriyorum çok şükür ama bebiş artık karnımı delicek gibi hareketleri çok olmaya başladı bazen canım yanıyor ☺️🤦🏼♂️
KucukAnne538 Nurklc38 Ama annesi artık koca bebek oldu yeri daraldıkça alın beni burdan diyor o da ne yapsın 😂😂🌸 Onu verene kurban ya sağlıkla gelsin inşallah Allah’ım kolaylık versin sana da🥰🌸😍