Aysegul2210 KucukAnne538 Ay inşallah canım cümlemizin evladını sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏🏻🙏🏻😊
KucukAnne538 Guneyinannesi1 Yok valla saymıyorum ama saysam da bana hızlı geçti 2. Olunca hızlı mı ilerliyor acaba 😂❤️
Panda3101 KucukAnne538 amin inşallah işten de ayrıldım artık evdeyim desteğiniz için çok teşekkür ederim 🤗sizde bu günleri sağlıkla aşkla görün inşaallah 🤲🤲
KucukAnne538 Panda3101 Canımsın ne demek her zaman biz burda birbirimize destek olmak için varız🤩🌸 Amin inşallah Ağzınız bal yesin❤️
Esra50 KucukAnne538 Akşam 18 gün kaldı derken bugun kontrol diye gelip doğum için yattım dua edin 🤲🏻🤲🏻
Kelebeginruyasii KucukAnne538 bende sezeryan istiyodum pıhtılaşmam olduğundan dolayı zorunlu oldu birazda açıkçası ama yine istediğim olucak yoksa normal hayatta doğuramam :)) hem canım çok tatlı hemde afedersin muayenede doktor çatalımın çok dar olduğunu söyledi
KucukAnne538 Kelebeginruyasii Çatın uygun olsa eminim yapardın çok kolay yapardın hemde korkmana gerek yok biz herşeyi yaparız😍 Ama tabiki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yapmalısın Hakkında hayırlısı olsun❤️😍
Esra50 KucukAnne538 Dün doğurdum canım benim yavrum kollarımda rabbim tüm hamile kardeşlerime nasip etsin bu duyguyu çokkkk güzelllll 🥰🥰😍😍
Kaderkk KucukAnne538 ilk oglum 40 +3 suni sancı normal doğum ikinci kızım 35+5 suyum gelmeye başladı yine suni sancıyla oldu