Mzg_15 Elbet-birgun-kavusacagiz Bende öyle canım 1.5 yıl oldu hala gebe kalmadim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama gündemde dolasinca merak ettik sormak istedim rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin 🙏
DerinMavii Elbet-birgun-kavusacagiz bu bilimsel olarak biraz doğru bisey cunku kız spermler 3 4 gün yaşayabilir yumurtlamadan önce de girsen bir sorun olmaz ama erkek spermler cabuk öldüğü için yumurtlama günü ve sonrası ilişki tercih edilir
Elbet-birgun-kavusacagiz DerinMavii evet aslinda bunu bi kadin dogum doktoru da aciklamisti sayfasinda ama binde bir ihtimal demisti.
Birkullanici DerinMavii kız sperm erkek sperm daha çabuk ölüyor değil de kromozom yapısı morfolojisi farklı erkek kromozomu küçük daha hızlı hareket ediyor ondan altta açıkladım ama cinsiyeti seçmede önemli bir faktör bu
FusunF Mzg_15 deneyenin aklından şüpheliyim Zaten bu kdın psikolog kendi işini yapsın bence ayrıca kız erkek ne fark eder Ya Allah ne verdiyse hayırlı evlat olsun saglıklı olsun yeter
annesinin_beybisi Mzg_15 hadi tuzlu su olayına bir ihtimal okey dedik de bu kadarı da fazla uydurmuş bence 😀
elfmoom Mzg_15 kız süt olmuş 7 tl 😂 sütü iç daha faydalı Allahım anama söyleyeyim de köyden inek ayarlasın altına yatıp süt banyosu yapayım
teletabi elfmoom ahahah 🤣bi aralar hiç karşıma çıkmıyodu son zamanlar yine çıkmaya başladı sanırım kitap satışları düştü🙈🤣
Birkullanici Elbet-birgun-kavusacagiz yok gerçekten öyle bir durum oluyor X kromozomu Y kromozomundan büyük olduğu için yumurtaya tutunması Y kromozomuna göre daha geç oluyor yavaş kalıyor yani bu şekilde yumurtlamadan önce yapılırsa yüksek oranda kız oluyor @Fenciilknurhoca 😂
AseLenaMom Mzg_15 Gerçekten böyle şeylere inanıp izliyor musunuz 🤷🏻♀️ Herşeyi Allah bilir taktiri ilahi ne zaman hayırlıysa ozmaan verir . Ben inanmıyorum böyle şeylere zamanı ne zamansa ozaman olur ve kızı erkeği olmaz 👍🏻
Sermec27 Bana bu teoriler cok saçma geliyor kız ya da erkek bebek istiyorsan öncelikle hayırlısını istemekle birlikte dua edersin Rabbime Rabbim isterse verir istemezse vermez o yüzden bence hiç inanmayın böyle şeylere Hersey nasip 🥰