Mzg_15 Kizlaarrr Esra ezmeciyi çoğunuz taniyorsunuzdur uzman psikolog kız bebek isteyenler için kalsiyum ağırlıklı beslenmemizi ve sütlü suyla belden aşağı dokmemiz gerektiğini söylüyor.Deneyen var mı aranizda 😂😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Mzg_15 bak iste buna inanmam🤣kimiside yumurtlamadan iki gunnonce iliskiye girersen kiz sonra girersen erkek olur diyodu🤣
ebru23 Mzg_15 erkekten geldigi icin cinwiyet anneyle ilgili olmadigini biliyorum babaya biseyler yedirilse hadi neuse🤣🤣
Fenciilknurhoca Elbet-birgun-kavusacagiz bunu biz bilmeden denedik kız oldu 😅 yumurtlamadan önce denedik sonra ovulasyon testinde yumurtlama gördüm ama neyse dedik tutarsa tutar tutmazsa sonraki ay bi daha deneriz dedik ama tutmuş 😊 kızımız olcak insallah 🥰😍
DerinMavii Elbet-birgun-kavusacagiz bu bilimsel olarak biraz doğru bisey cunku kız spermler 3 4 gün yaşayabilir yumurtlamadan önce de girsen bir sorun olmaz ama erkek spermler cabuk öldüğü için yumurtlama günü ve sonrası ilişki tercih edilir
Derya2867 Elbet-birgun-kavusacagiz ovülasyon testi almıştım tam yumurtlama gününde ilişki yaşadım ve kuzum oluyor hamileliğimde tüm belirtiler erkeği gösterse bile kızım geliyor 😂 istisnayız sanırım
gokcekocyigit07 Şahsı tanımıyorum, cinsiyet ayrımı yapıp ille şu olsun diyenleri de, hele bir de doktorluk adı altında böyle saçmalayanları da asla desteklemiyorum, evladın kızı, erkeği olmaz hayırlısı olur 👍
Mzg_15 gokcekocyigit07 tabiki de öyle canım rabbim hayırlısını versin bende merak ettiğim için sormak istedim
gokcekocyigit07 Elbet-birgun-kavusacagiz anne, baba olarak zaten tek isteğimiz bu olmalı ama işte maalesef bazıları çok farklı 🤷♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz gokcekocyigit07 kesinlikli tedaviyle gebe kaldim aklim cikiyo allah korusun bisey olucak vs. Diye birak cinsiyet ayrimi yapayim 🤦♀️🤦♀️bazisi gercekten cok degisim
Fenciilknurhoca Fenciilknurhoca kızımızın cinsiyetini öğrendikten sonra ben bu bilgiyi duydum. Dogru mudur hurafe midir bilmem ama bizimki o sekilde olmustu 🤭
Mzg_15 Fenciilknurhoca Rabbim kucağına almayi nasip etsin kuzum 😘 süt buhusuna otur diyor bazıları rahim temizliyormus onu mu denedin yoksa 😂
Birkullanici Elbet-birgun-kavusacagiz yok gerçekten öyle bir durum oluyor X kromozomu Y kromozomundan büyük olduğu için yumurtaya tutunması Y kromozomuna göre daha geç oluyor yavaş kalıyor yani bu şekilde yumurtlamadan önce yapılırsa yüksek oranda kız oluyor @Fenciilknurhoca 😂
gokcekocyigit07 Elbet-birgun-kavusacagiz hele ben neler yaşadım..hepimizin sınavı farklı ama evladını kaybetmiş bir anne olarak böylelerine gerçekten çok kızıyorum yazık. Cehalet çok fazla maalesef.
Mzg_15 Elbet-birgun-kavusacagiz Bende öyle canım 1.5 yıl oldu hala gebe kalmadim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama gündemde dolasinca merak ettik sormak istedim rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin 🙏
Teusa Bu kadının yetkinliği neymiş de bu tavsiyeyi veriyor. Bildiğim kadarıyla tipla ilgisi yok. Söylediği de tipla bağdaşmıyor zaten