teletabi elfmoom ahahah 🤣bi aralar hiç karşıma çıkmıyodu son zamanlar yine çıkmaya başladı sanırım kitap satışları düştü🙈🤣
elfmoom teletabi kendine faydası yok kadının, mutluluğu estetikte bulmuş 😂 bu söyledikleri o kadar etkiliyse kendi neden boşanmış😂
teletabi elfmoom işte bizim insanlarımız bunu görmüyor herkes odaklanmış bi bedel ödetmeye. Bide öyle diyor ya bedel ödetin,ulen devletmiyiz biz,cezaevine mi yollıycaz bedel ödetmek nedir 🤣
elfmoom teletabi ahahahahah 😂 evet ya adam aldatmış , diyo ki süründür bedel ödet 😂 la adam aldatmış aldatmış ne ödetmesi 😂
teletabi elfmoom adam zaten sevse niçün aldatsın çok boş konuşuyor cidden ben asıl takip edenlere hayret ediyorum,kitaplarını alıp okuyup işe yaradı vs diyolar 🤣🤣
Deletedmom15262 Mzg_15 esra ezmen azmanmıdır en son Bi üflecem onu Allahın verdiği cinsiyete Bi el atmadığı kaldı inanmayın okadar da değil yani tuzlu suyu bitti şimdi bebelere mi karışıyor 😏😱🤦♀️
elfmoom teletabi zaten ona inanlara çok şaşırıyorum😂 tuzla kocalar karılarını sevse annem kendini tuza yatırırdı balık gibi
Deletedmom27272 teletabi aynen ya ne güzel edebiyat -roman kitaplarımız var pahalı bulurlar ama böyle saçma kitaplara para verirler anlamıyorum insanları gerçekten
teletabi elfmoom ahaha 🤣bu lafın aynısını annem kullandı geçen akşam düğünde bi teyzeye 🤣ay çok yaşa ya vallahi.
teletabi Deletedmom27272 aynen öyle hayır bide kitapla düzelecek olsaydı ülke nüfusunun hepsinin ilişkisi on numara olurdu. Karşındakinin zihniyetini kişiliğini değiştiremezsin bunu hangi kitap yapabilmişki bu zamana kadar. Mesela ben kitap okumayı çok severim. Boş zamanlarımda okurum. Ama bu tarz kitapların rağbet görmesi üzücü.
Deletedmom27272 teletabi aynenn bende çok kitap okurum ama bu tarz kitabı geçtim vıcık vıcık yeni yazarların aşk kitaplarını okumam kendime bişeyler katacam kitaplar okurum insanlar işlerine geldiğine inanıyolar günümüzde hala büyücülere medyumlara falcılara giden insanlar var 100-150 lira falcılara gidiyorlar sorsanız hepsi dindar ama fala medyuma inanırlar
teletabi Deletedmom27272 aynen öyle. Hatta tekirdağ tarafında bi köy varmış geçenlerde duydum herkes hocayım diye geçiniyor 200 300 tl para alıyolarmış bi kişiden. Kapının önü kuyruk gece yarılarına kadar kar soğuk demeden bekliyormuş insanlar. Cehalette son nokta
Derya2867 Elbet-birgun-kavusacagiz ovülasyon testi almıştım tam yumurtlama gününde ilişki yaşadım ve kuzum oluyor hamileliğimde tüm belirtiler erkeği gösterse bile kızım geliyor 😂 istisnayız sanırım