Kizlar 30 haftalgm bebek erken donmus rahim agznda acılma yok doktor ama korktum bole gderse acilma olurmu yada sancim sezaryan olucam bide ilk dogumum sezaryan yasayan varmj bole bsey

Mrvweeeeee 26.haftada dönmüştü canım.Bebeğin erken dönmesi demek erken doğum demek değil.O bebek doğuma kadar bir sürü pozisyona giriyor.Geri de dönebilir mesela.Korkma 😊 36.haftada doğum yapmıştım ben.

irva 36da erken deglmi baya asagda dedi ama korktm bida duzelmez dedi

• irva bunu yanıtladı.

Mrvweeeeee 36 erken biraz evet.Ama benimkinin sebebi strestendi.Bir de rahim ağzımda kısalma olmuştu.

32′de döndü, 35+3′ deyim geçen ki kontorlde kanala iyice yerleşmiş dedi doktorum, zorunlu sezaryan olacağım bu ayın sonunda kısmetse ama her şeye hazır ol normal sancı ile de gelme ihtimalin var dedi, bekliyoruz bakalım 😁

Mrvweeeeee 2660 doğdu çok şükür küveze girmedi.2580 olarak çıktık hastaneden.Oğlum şuan 10.5 aylık 😊

Mrvweeeeee ben de dün muayne oldum 30 +3 oldum muayne daha dün benimkide dönmüs daha dikkatli olmam gerekiyormus rahim agzi kapali erken dogum riski veya dusük riski yok cok sükür sadece dikkatli olmam gerektigini soyledi

Mrvweeeeee nasıl yanı banada dönmemiş sezaryen olablırsın dedi 29 haftada bende dönsün diye dua ediyorum zaten bu haftalarda dönemesi gerekmıyomu ama sizin sezaryen olcaksa zaten bılemıyorum ama bnce zamanını bekler

irva nasıl anlıyorsunuz bebek dönmüş ben 25 im acaba dönmüşmüdür doktor mu söylüyor yoksa siz mi hisediyorsnuz

• irva bunu yanıtladı.