BuSse17 Tasan Amin inşallah bende salı günü gidicm Allah izin verirse hepimizin gönlüne göre olur inşallah 😊
Nazendehanim Tasan 4 haftalıkken gittiğimde betam 600 lerdeydi , 4+6 da keseyi gördük ,bu hafta kontrole gidicem tahlil sonucum cikarsa salı günü çıkmazsa Perşembe falan düşünüyorum . Siz ne zaman gideceksiniz
Tasan Nazendehanim inanın bu gün kadın doğum aciline gitmek istiyorum bir önceki hamileliğim de 7. Haftada düşük yaptığımdan dolayı bu gün 7. Haftam bu gün acile gidip keseye falan bakmak istiyorum
ecebyrktr BuSse17 Benim 4 Ağustos ama o ay 1 birlikteliğim var oda Ayın 25 nde ve ilk çocuğumdada geç döllenme olmuştu 10 gün heralde buda öyle oldu. Tek birliktelikte hamileyim 😑
BuSse17 ecebyrktr bnde tam bilemiyorum ne zaman olduğunu beta değerim de yüksek geldi açıkçası üstüne mi gördüm acaba diye düşünmüyor da değilim hayırlısı olsun hepimizin hakkında benm ilk gebeliğim biraz korku biraz da heyecan var açıkçası 😊salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum Allah yardımcısı olsun herkes in 🙏
ecebyrktr Tasan ikiz gebelikler kadınlardan genle taşınan bir olay ama hangimize patlıyor bilemiyoruz hakkınıxda hayırlısı olsun😍😍
Tasan ecebyrktr hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh :) mutlaka burada paylaşacağım ikiz mi değil mi kalp atışını duydum mu duymadım mı :)
EULUER Tasan benimde son adet tarihim 1 Ağustos, bugün 7+0 olduk kesede kalp atışı da hersey duyuldu insallah sizde duyarsınız 🥰
Tasan EULUER ayyy inşallah o kadar heyecanlıyım ki.. kadın doğum aciline gideceğim ben bu gün karnm ağrıyor falan diye keseyi falan görmek istiyorum çünkü
Uca Aşağı yukarı aynıyız benimde son adetim 12 ağustos 14 Eylül de test yaptırdım beta hcg 10757 hatta burada sordum ikiz olabilir mi diye beta hcg den belli olmaz dediler irtibatta kalalım bende salı günü doktora gideceğim.
Tasan Nazendehanim Nazendehanim gittim acile kalp ritmi çok yavaş atıyormuş düşük tehliken var dedi yatın Prof dok buldum ona gideceğim
hsqldnbebeqm Tasan ikizmi acaba 😄 SAt benim 23 temmuz. 7 ağustosta kan verdim 15000.00 çıktı sizin gibi ☺️ daha kontrole gidemedim Salı günü gidicem. 6+5falan oluyorsunuz Tahminen
blueberyy00 Tasan bende 7 haftalık felandim önceki gebeliğimde 14. Binde çıkmıştı sende 7 haftalık felansin bence hem son adete göre belli olr haftan gittiğinde büyük ihtimal kalp atışını duyarsin
Tasan blueberyy00 blueberyy00 gittim hastaneye kalp atışı çok yavaşmış düşük tehliken var dediler yarın Prof dok gideceğiz