Tasan Nazendehanim Nazendehanim gittim acile kalp ritmi çok yavaş atıyormuş düşük tehliken var dedi yatın Prof dok buldum ona gideceğim
Tasan blueberyy00 blueberyy00 gittim hastaneye kalp atışı çok yavaşmış düşük tehliken var dediler yarın Prof dok gideceğiz
hsqldnbebeqm Tasan İnşallah beneğin sana tutunur canıö evham yapma haftana n3 dedi peki? Nekadarlıkmış belki normaldir. İlerleyen haftalarda hızlanmaz mı
Elbet-birgun-kavusacagiz Nazendehanim canm ankaradaysan kendi doktorumu onerrim hemen atm plaza bulent berker. Hep tup bebek hem riskli gebelik doktoru ona git moralini bozma sakın
Sema2019 Tasan masallah bayagi iyi çıkmış benmki 876 ydi 5 haftaliktim beta degeri bunyeyle alakali benm 3 günüm geçmişti adetmden ve degerm o kadar çıkmıştı
Fatmakara97 Tasan 1065 ile öğrenmiştim 4 haftalıkken ama ona göre hafta hesaplanmaz son adet tarihinden itibaren kaç hafta geçmişse o kadarlıktır. Yani dediğiniz tarihe göre 6 haftalık 🥰
Tasan Elbet-birgun-kavusacagiz Polat dursun doktor var profesör söğütözünde bi oraya gideceğim yarın oda alanında çok iyi bir doktormuş arkadaşım oraya gitti çok memnun kaldı onunda sorunluydu her iki gebeliği
Tasan hsqldnbebeqm ilerleyen zamanda hızlanır mı dedim bende doktor bilemiyorum belki durabilir belki hızlananilir diyo
hsqldnbebeqm Tasan ucu açık bırakmış 1hafta sonra tekrar gidin isterseniz ozaman belli olur büyük ihtimalle inşallah hızlanır yaa 🥺