Ilkayy mommasBoys saol canım erken doğum riskim vardı evet. Çok şükür şuanlık bi sorun yok şimdilik canım herşey yolunda artık korkmuyorum 34 haftayı buldum şükür. 27 haftalıktım riskim başladığında ☺️
Hifaefraimm Ilkayy allah razı olsun sen kaç aylıksın ben yeniyim daa hava atmak için erken siz beni altıda yedide görün ahan da kapıdan geçemem😂😂😂
Sogancik Ilkayy Ben de etli butlu mutlu olacağımı sanıyordum ama ah şeker nalet şeker kaldık yine yolunmus 🐔 gibi 🙆 gebelikte kilo alanları beğenirim. Çok tatlış minnoş olurlar 🎈🥰
Hifaefraimm minibiri eğer ölmediyse pazartesi beli olcak diyorlar ani sancıdan hastaneye geldim kalp atışının sesini duyamadım sonuçları bekliyorum dua edin
aslanreis cidolila bitek göbeğinde var kızımda bende böyleydim doğurunca 6 aya tığ gibi olursun bak demişti dersin ☺️☺️
Cagla-91 Ilkayy bebislerimiz sağlıklı sıhhatli bi gelsin de veririz Allah’ın izniyle🌸 ay ben de cok aldım ya daha 25+5′teyim 😂
aslanreis cidolila kız yok makarna pilav süt yapmıyor bol su komposto onuda az şekerli yap iç sebze protein beslen al bebeğini 1 saat hava alın çıkın şöyle dolaşın Yeter ben hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm
cidolila aslanreis bu dediklerinin hiçbirini tüketmiyorum ben hep dışarıdan hamburger pizza patso hep faasfood canım kayınvalidem de Erzurumlu kesin ye süt olsun diye çeşit çeşit yemekler tatlılar su börekleri yapar ben Gine yemem sipariş veririm 😂😂