cidolila aslanreis bu dediklerinin hiçbirini tüketmiyorum ben hep dışarıdan hamburger pizza patso hep faasfood canım kayınvalidem de Erzurumlu kesin ye süt olsun diye çeşit çeşit yemekler tatlılar su börekleri yapar ben Gine yemem sipariş veririm 😂😂
aslanreis cidolila 🤭 afiyet olsun canım 😃😃benim ki aslen adanalı antep kilise gelin gelmiş kadın biliyor bu işi😋😋😋
Ilkayy Bebegim4 haha ay canım benim çok teşekkür ederiz o senin güzel gözlerin güzel bakıyor ondan 🥰❤️❤️
Sogancik Ilkayy geçmiş olsun canım. Benim kilo alimim durdu. Bebekler iyi olsun da kilo sonradan verilir de alinir da🥰
Ilkayy Sogancik saol canım sanada gecmiş olsun bende erken doğum yapıyordum azdaha şekerden. Sağlıklı koşunlarda boş ver. Alma kilo ☺️
Sogancik Ilkayy Takip ediyordum canım seni. Çok şükür atlattın o günleri. O yüzden kiloyu falan takma☺️
Hifaefraimm Bebiscann ani sancıdan hastaneye geldim bebeğin kalp atışını duymadım dua edermisiniz şuan hastanedeyim
Hifaefraimm minibiri eğer ölmediyse pazartesi beli olcak diyorlar ani sancıdan hastaneye geldim kalp atışının sesini duyamadım sonuçları bekliyorum dua edin
minibiri Hifaefraimm Allah yardımcınız olsun, umarım duyarsınız, iyidir 🙏 Ama herşeyin öncesi hakkınızda hayırlısı olsun bende çok şey atlattım malesef.. hep iyi şeyler düşünün 🤍
Hifaefraimm minibiri rabbim bu cocuğu bana bağışlasın korkuyorum çatalı gördüm ilk evladım başkalarının verdiği stres yüzünden bı haldeyim cocuğum yaşıyorsa söz bir dah kimseyi takmıcan yeterki yaşasın