eliferdem svgisnreyphn ya evet canım ama bizde doğuma yabancı erkek gelmez o yüzden sorun olmayacağını düşündüm
svgisnreyphn eliferdem yok canım resim için falan dedim ben yoksa örtmeyiz bile hiç ne gerrek var örtmem ben sanrm odaya kimse gelmez zaten
Oglununannesi Yas35 ben ilk oğlumda sefa merveden kenarlaro mavi güpürlü gibi şal almıştım onu kullanıcam yine🙂
ArzuGl İstanbuldaysan eyüpte birsürü dükkan var süslü süslü başörtüleri satıyorlar. Direk takıp çıkarabiliyorsun pratik.
Meseuma Yas35 İyi akşamlar instagram da şeyma candanoğlu hesabında Mevlüt ve lohusa takımları satıyor beyaz takımın boneli hazır şalı mevcut güpürlü ve çok şık nasip olursa almayı düşünüyorum bi bakın isterseniz🤗🌹
Yas35 Meseuma Teşekkürler lohusa pijamalarımı aldım. Takım olarak satıyorlaradır muhtemelen ama fikir olsun diye bakauım
Busraknnogl Yas35 https://www.instagram.com/p/BgmYx7BhOQc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tx127hnxe48x Bu şekilde set şeklinde alabilirsiniz veya görseldeki şal tarzında bişeyler alabilirsiniz 🤗
Melikefurkan Yas35 Ben Pembe gecelik aldım onu giyecem ustunede beyaz bir bone pembe de iğne oyalı mevlüt örtüsü takacam bebek çekim videolarinda görmüştüm çok hoş duruyor rahatta.
nurrrrrr Melikefurkan bende pembe aldım pudra rengi . peki sen üstüne nasıl bi tarz orteceksin. sal tarzı mi eşarp tarzı mi ? bide nerden aldın canım
svgisnreyphn Aynen. Yapanları görüyorum çok hoşuma gdyo yapablrsem inş iyi hissetktn sonra taç falan takp güzel resmlr çeklmk isterm eşim ve oğışlmzla inş. İstedğmz gbi yapablrz herşeyi 😇 eliferdem