svgisnreyphn Aynen. Yapanları görüyorum çok hoşuma gdyo yapablrsem inş iyi hissetktn sonra taç falan takp güzel resmlr çeklmk isterm eşim ve oğışlmzla inş. İstedğmz gbi yapablrz herşeyi 😇 eliferdem
Asia Pamuk bi şal da olabilir. Sonuçta doğum doğal ve hastane ortamı bence abiye vari bi başörtüsü çok abes olur ve kullanımı zor. Ben pamuk kumaştan pudra bir sal kullanacağım.
Eomrk3 Yas35 Ben ılerde gunluk hayatta da kullanabileceğim pudra rengi hafif ışıltılı bi şal aldım onu takmayı dusunuyorum lohusa takımım da ekru.
Hatunnn Erenreyyan yani ben ignesiz kullaniyorum hic kaymiyor diyemem gun icinde duzeltiyorum bi kac kez ama hastanede yattigim yerde okdr zorlamaz
Patito__ Yas35 pijamama uygun kolay sekil alabilen bir sal alacagim sadece resimler icin tabi onun disinda tulbent ideal
nurrrrrr Melikefurkan bende pembe aldım pudra rengi . peki sen üstüne nasıl bi tarz orteceksin. sal tarzı mi eşarp tarzı mi ? bide nerden aldın canım
Melikefurkan nurrrrrr beyaz bone takicam mevlüt örtüsünü de ceyizde kaynanam getirmişti pembe iğne oyali
nurrrrrr Melikefurkan açıkçası merak ettim . ben de iğne oyalı pembe bişey istiyorum ama önce guz3l bi model istiyorum
Yas35 Bi takım alt üst 85 tl ye bir takım sabahlıklı 120 tl gecelik de 50 tl di. Ayrı ayrı aldım hepsini
Yeniievli BendE cinsiyet belli olunca kumaşçıdan medine ipeği şal kestiricem.dört tarafını kıvırıp,bir tarafına güzel iğne oynası işlemeyi düşünüyorum.
Seydaalp Canım ben de çok düşündüm süslü bone araştırdım olmadı bende logusa setinin tacının yerine onu iğneli yaptırdım güzel bi topuz yaptım beyaz tülmenntide güzelce doladım iğne taktırdım taca da onu da güzelce dolaştığım tülbente taktım çok güzel oldu