Yas35 Kızlar lohusa pijanasının üzerine başınızı nasıl örteceksiniz. Hem şık olsun hem pratik olsun hem de fotoğraflarda güzel çıksın istiyorum. İlk bebeğımde tülben takmıştım ama fotoğraflarda kötü çıkmış. Bunda daha şık olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Hatunnn Yas35 hulya ince de fresh serisi varr bole sifon gbi ama degil hem gunluk hemde şık duruyor ben gunluk hayatta kullaniyorum dogumdada takicam insallah
Beyzaa Yas35 bunu hic dusunmemistim tulbent takarim diye dusunuyodum 😂 topuzunu falan yapsan tulbent de guzel cikar ya oyle dusunuyorum
melektb Yas35 https://www.instagram.com/p/BlgSe8LA8X2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=7ey7dnunq0vb boyle pratik seylerde dusunebilirsin canim
mrvdrmz Yas35 iğne oyalı şifondan namaz başörtüsü deniliyor ondan bağladım çok da güzel oldu lohusa takımım mavi idi başörtüm beyaz önüme düşen oyaları mavi idi 😊🙏
Yas35 mrvdrmz ben de onu düşündüm ama kullanışı biraz zor olabilir daha pratik bi şeyler daha değışik alternatifler vardır belki😊
Yas35 eliferdem ben de o bonelerden düşündüm. Var mı temin ettiğiniz bir site veya model. Benim de bonelerim bar ama siyah şimdi ekru veya pudra renk düşünüyorum
svgisnreyphn Ben kısa kollu rahat geniş pijama takımımımı giycğm rahatma düşkünm bide lohusa falan yeni çkmş olcm sezaryendn rahat olmalı bence çekim yaparken de üzerime şık bi gömleğmi çekicem simli pratik şalımı hemen takıp üzerne taç takcm diye planlyrm. İnş 17 günmz kaldı 😍💙
eliferdem svgisnreyphn ya evet canım ama bizde doğuma yabancı erkek gelmez o yüzden sorun olmayacağını düşündüm